eChecks Cazinou

eChecks Cazinou

 • Super Slots Cazinou
  Metode de depozit:
  FirepayMasterCardBank DraftWestern UnioneChecks
  și altele...
  Rating
  9.6
  Bonus de bun venit
  200% până la 300 USD
  +18 | Jucători noi
 • Golden Lady Cazinou
  Metode de depozit:
  VisaNetellerNetellerSkrillMasterCard
  și altele...
  Rating
  9.8
  Bonus de bun venit
  Pachet de bun venit - 100% toate sloturile joacă 500+ sloturi
  +18 | Jucători noi

Tot ce trebuie să știți despre utilizarea echeck -urilor ca metodă de depozit a cazinoului

Cuprins

Când vine vorba de finanțarea contului dvs. de cazinou online, există o mulțime de opțiuni de depozit din care să alegeți. De la cardurile de credit la porțile electronice la transferurile bancare, poate fi dificil de știut care metodă este cea mai potrivită pentru nevoile tale. O opțiune care a crescut în popularitate în rândul jucătorilor este Echecks.

În acest ghid, vom explora aspectele și utilizarea echeck -urilor ca metodă de depozit și retragere la cazinourile online. Vom arunca o privire asupra avantajelor și dezavantajelor utilizării acestei opțiuni de plată și o vom compara cu alte metode bancare populare.

Pro și contra contra utilizării echeck -urilor la cazinourile online

Ca orice opțiune de plată, echeck -urile au propriul set de avantaje și dezavantaje. Iată ce trebuie să știți:

 • Pro:
  • Echeck -urile sunt o metodă de plată sigură și fiabilă pe care mulți jucători o folosesc confortabil.
  • Acestea oferă un nivel de comoditate greu de învins, mai ales dacă preferați să plătiți cu un cont de verificare.
  • Echecul sunt de obicei ușor și rapid de procesat, ceea ce înseamnă că puteți începe să jucați fără întârziere jocurile preferate de cazinou.
  • Deoarece eșagele sunt procesate prin intermediul sistemului bancar, acestea oferă un strat suplimentar de protecție împotriva fraudei și tranzacțiilor neautorizate.
 • Contra:
  • Ca și alte opțiuni de plată, poate dura câteva zile pentru ca un echeck să se șterge, ceea ce poate fi frustrant dacă doriți să începeți să jucați imediat.
  • Unele cazinouri pot percepe taxe pentru utilizarea echeck -urilor ca metodă de depozit sau retragere.
  • Dacă banca dvs. are limite stricte de depozit, este posibil să nu puteți efectua depozite mari folosind un echeck.

Cum se folosește echeck -uri la cazinourile online

Sunteți gata să încercați Echecks? Iată ce trebuie să faceți:

 1. Asigurați -vă că cazinoul online pe care doriți să îl jucați acceptă Echecks ca metodă de plată.
 2. Conectați -vă la contul dvs. de jucător și navigați la secțiunea de depozit sau casier.
 3. Selectați Echeck ca metodă de depozit și introduceți suma pe care doriți să o depuneți.
 4. Introduceți informațiile contului dvs. bancar și autorizați plata.
 5. Așteptați procesarea tranzacției. Acest lucru poate dura câteva zile, așa că aveți răbdare!
 6. Odată ce fondurile vor fi curățate, acestea vor fi disponibile în contul dvs. de cazinou și puteți începe să jucați.

Compararea eșajelor cu alte metode de depozit de cazinou

Cum se compară eșoarele cu alte metode de depozit populare la cazinourile online? Hai să aruncăm o privire:

 • Carduri de credit/debit: cardurile de credit și debit sunt o opțiune de plată utilizată pe scară largă la cazinourile online. Sunt ușor de utilizat și oferă depozite rapide, dar unii jucători ezită să le folosească din cauza problemelor de securitate.
 • E-portofele: porțile electronice precum PayPal și Skrill sunt o altă metodă bancară populară la cazinourile online. Acestea oferă depozite și retrageri rapide și sigure, dar taxele pot fi mari, iar unii jucători nu le place pasul suplimentar de a fi nevoit să stabilească un cont.
 • Transferuri bancare: Transferurile bancare sunt o modalitate sigură și fiabilă de a transfera fonduri, dar pot fi mai consumatoare de timp și costisitoare decât alte opțiuni.

Concluzie

Echecks oferă un mod sigur și convenabil de a depune și retrage fonduri la cazinourile online. Deși este posibil să nu fie cea mai rapidă opțiune disponibilă, acestea oferă un strat suplimentar de securitate și mulți jucători le consideră mai confortabil de utilizat decât alte metode de plată. Înainte de a începe să utilizați Echecks, asigurați -vă că citiți tipărirea fină și verificați dacă există taxe sau limite care se pot aplica.

eChecks Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este un eCheck?

Un Echeck este o versiune electronică a unui cec, care vă permite să efectuați plăți sau tranzacții direct din contul dvs. bancar. Pentru a -l utiliza, trebuie să furnizați destinatarului informațiile contului dvs. bancar, inclusiv numărul de rutare bancară și numărul de cont.

Pot folosi echeck -uri pentru a depune fonduri în contul meu de cazinou?

Da, unele cazinouri online vă permit să efectuați depozite folosind echecks. Este o modalitate rapidă și ușoară de a transfera fonduri din contul dvs. bancar în contul dvs. de cazinou și este, de asemenea, mai puțin riscant decât utilizarea unui card de credit.

Echecul sunt sigure de utilizat la cazinourile online?

Da, echeck -urile sunt sigure de utilizat la cazinourile online. Sunt o metodă de plată sigură, acceptată pe scară largă de cazinouri online de renume. Cu toate acestea, ar trebui să vă asigurați întotdeauna că jucați la un cazinou online autorizat și reglementat pentru a asigura siguranța și securitatea maximă.

Trebuie să am un cont bancar pentru a folosi eșagele?

Da, trebuie să aveți un cont bancar pentru a utiliza eșagele. Este important să rețineți că aveți nevoie și de fonduri suficiente în contul dvs. bancar pentru a acoperi suma echeck -ului pe care îl scrieți la cazinoul online.

Cât durează să se șteargă depozitele Echeck?

Depozitele Echeck durează de obicei 3-5 zile lucrătoare pentru a se limpezi. Cu toate acestea, intervalul de timp exact poate varia în funcție de banca dvs. și de cazinoul online.

Care sunt taxele asociate cu utilizarea echeck -urilor la cazinourile online?

De obicei, nu există taxe asociate cu utilizarea echeck -urilor la cazinourile online. Cu toate acestea, este întotdeauna o idee bună să vă consultați cu banca și cazinoul online pentru a confirma dacă există taxe sau taxe.

Pot să -mi retrag câștigurile folosind Echecks?

Unele cazinouri online vă permit să vă retrageți câștigurile folosind Echecks. Cu toate acestea, este important de menționat că procesul de retragere poate dura mai mult decât alte metode și poate exista o taxă mică sau o sumă minimă necesară pentru retragere.

Ce ar trebui să fac dacă depozitul meu de echeck este refuzat?

Dacă depozitul dvs. de eșache este refuzat, de obicei se datorează fondurilor insuficiente în contul dvs. bancar sau un număr de cont bancar incorect sau un număr de rutare. Ar trebui să verificați contul dvs. bancar pentru a vă asigura că aveți suficiente fonduri pentru a acoperi depozitul și pentru a vă asigura că ați introdus informațiile corecte. De asemenea, puteți contacta asistența pentru clienți la cazinoul online pentru asistență.