Flexepin Cazinou

Flexepin Cazinou

 • Ngagewin Cazinou
  Metode de depozit:
  TrustlySticPayBitcoin CashSofortNeteller
  și altele...
  Rating
  9.6
  Bonus de bun venit
  100% până la €/100 $ + 100 rotiri bonus, primul bonus de depozit
  +18 | Jucători noi
 • Kahuna Cazinou
  Metode de depozit:
  Bank Wire TransferVisaBank Wire TransferNetellerSiru Mobile
  și altele...
  Rating
  9.6
  Bonus de bun venit
  Cumpărați $ 1 € Obțineți bonus de 20 € plus până la €/480 $ pentru următoarele 4 depozite0 + 20 Spins, 1st Deposit Bonus
  +18 | Jucători noi
 • Mirax Cazinou
  Metode de depozit:
  BitcoinLitecoinBank TransferMuchBetterTRON
  și altele...
  Rating
  9.8
  Bonus de bun venit
  100% până la 100 €
  +18 | Jucători noi
 • Casinodep Cazinou
  Metode de depozit:
  InteracecoVoucherNetellerSkrillMasterCard
  și altele...
  Rating
  9.8
  Bonus de bun venit
  100% până la 200 USD
  +18 | Jucători noi
 • Playdingo Cazinou
  Metode de depozit:
  NetellerMasterCardNetellerBank Wire TransferBitcoin
  și altele...
  Rating
  9.3
  Bonus de bun venit
  1425 € sau 5 BTC + 150 FS
  +18 | Jucători noi

Flexepin ca o metodă convenabilă de depozit și retragere a cazinourilor

Cuprins

Cazinourile online oferă o gamă largă de opțiuni de plată în aceste zile, ceea ce poate face un pic dificil să -l alegeți pe cel potrivit pentru dvs. O opțiune de plată care a câștigat popularitate în ultimii ani este Flexepin. Această metodă de plată preplătită este o modalitate sigură, rapidă și fiabilă de a depune și retrage bani din cazinourile online.

Ce este flexepin?

Flexepin este un voucher preplătit care poate fi achiziționat în locațiile de vânzare cu amănuntul. După ce achiziționați un voucher, veți primi un cod unic de 16 cifre pe care îl puteți utiliza pentru a face achiziții online sau de a depune fonduri în contul dvs. de cazinou. Voucherele flexepin pot fi achiziționate în creșteri de 20 $, 50 $ sau 100 USD și puteți combina vouchere pentru a face depozite mai mari.

 • Convenabil: Voucherele flexepin pot fi achiziționate la peste 20.000 de locații de vânzare cu amănuntul din Canada, Australia și Europa.
 • Sigur: Deoarece nu trebuie să introduceți informații personale atunci când cumpărați sau utilizați un voucher flexepin, este o metodă de plată sigură care vă protejează datele sensibile de potențiali fraudatori.
 • Instant: După ce achiziționați un voucher flexepin, îl puteți utiliza pentru a face un depozit instantaneu în contul dvs. de cazinou.

Utilizarea flexepinului ca metodă de depozit de cazinou

Dacă doriți să utilizați Flexepin pentru a face un depozit la un cazinou online, urmați acești pași simpli:

Pasul 1: Cumpărați un voucher flexepin într -o locație de vânzare cu amănuntul participantă.

Pasul 2: Conectați -vă la contul dvs. de cazinou și accesați secțiunea bancară.

Pasul 3: Alegeți flexepin ca metodă de depozit și introduceți codul voucherului de 16 cifre.

Pasul 4: Introduceți suma pe care doriți să o depuneți și confirmați -vă tranzacția.

După ce vă confirmați tranzacția, fondurile vor fi adăugate instantaneu în contul dvs. de cazinou, permițându -vă să începeți să jucați imediat jocurile preferate de cazinou.

Utilizarea flexepinului ca metodă de retragere a cazinoului

Deși nu toate cazinourile online oferă flexepin ca metodă de retragere, cele care o fac o opțiune rapidă și convenabilă. Pentru a retrage fonduri din contul dvs. de cazinou folosind flexepin, urmați acești pași simpli:

Pasul 1: Conectați -vă la contul dvs. de cazinou și accesați secțiunea bancară.

Pasul 2: Alegeți flexepin ca metodă de retragere și introduceți suma pe care doriți să o retrageți.

Pasul 3: Introduceți codul voucherului de 16 cifre atunci când vi se solicită.

Pasul 4: Așteptați ca fondurile să fie transferate în contul dvs. flexepin, care de obicei durează 1-3 zile lucrătoare.

Beneficiile utilizării flexepinului la cazinourile online

Flexepin este o metodă de plată excelentă pentru jucătorii de cazinou online din mai multe motive, inclusiv:

 • Securitate: Deoarece nu trebuie să introduceți informații personale atunci când faceți depozite, datele dvs. sensibile rămân în siguranță și sigure de potențialii hackeri sau fraudatori.
 • Comoditate: Voucherele flexepin sunt disponibile în mii de locații de vânzare cu amănuntul, ceea ce face ușor să găsești o locație lângă tine pentru a cumpăra un voucher.
 • Flexibilitate: Puteți utiliza mai multe vouchere flexepin pentru a face un depozit, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru jucătorii care doresc să depună sume mai mari în conturile lor de cazinou.
 • Viteză: Depozitele sunt instantanee, iar retragerile durează de obicei doar 1-3 zile lucrătoare, ceea ce o face o opțiune rapidă și convenabilă pentru jucători.

Concluzie

Flexepin este o opțiune de plată fiabilă, sigură și rapidă pentru jucătorii de cazinou online care doresc un mod convenabil de a depune și retrage fonduri din conturile lor. Cu mii de locații de vânzare cu amănuntul din Canada, Australia și Europa, voucherele flexepin sunt ușor de achiziționat și de utilizare. Dacă doriți să vă bucurați de tranzacții rapide și sigure la cazinourile online, luați în considerare utilizarea flexepinului ca metodă de plată preferată.

Flexepin Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este flexepin?

Flexepin este o metodă de plată care permite utilizatorilor să achiziționeze vouchere preplătite cu valori specifice pe care să le utilizeze la cazinourile online și alte companii online.

Cum cumpăr un voucher flexepin?

Pentru a cumpăra un voucher flexepin, puteți vizita o locație de vânzare cu amănuntul autorizată în zona dvs. sau îl puteți cumpăra online. După ce aveți un voucher, îl puteți folosi pentru a face depozite la cazinourile online participante.

Pot folosi flexepin pentru a face retrageri de la cazinourile online?

Nu, flexepin poate fi utilizat doar pentru a face depozite la cazinourile online. Dacă doriți să vă retrageți câștigurile, va trebui să alegeți o metodă de plată alternativă, cum ar fi un transfer bancar sau un portofel electronic.

Cât durează procesarea unui depozit flexepin?

Depozitele flexepin sunt de obicei procesate instantaneu, ceea ce înseamnă că fondurile dvs. vor fi disponibile pentru a fi utilizate imediat după efectuarea unui depozit.

Există o limită pentru cât pot depune folosind flexepin?

Da, pot exista limite la suma pe care o puteți depune folosind flexepin. Aceste limite sunt determinate de cazinoul online sau de voucherul flexepin pe care l -ați achiziționat. Ar trebui să vă consultați cu cazinoul dvs. online pentru a afla care sunt limitele lor.

Este sigur să folosiți flexepin pentru depozitele online de cazino?

Da, Flexepin este o metodă de plată sigură și sigură de utilizat pentru depozitele online de cazino. Compania folosește tehnologie avansată de criptare pentru a vă proteja informațiile personale și financiare, oferindu -vă liniște sufletească atunci când faceți tranzacții online.

Există taxe asociate cu utilizarea flexepinului la cazinourile online?

Pot exista taxe asociate cu utilizarea flexepinului la un cazinou online. Aceste taxe vor varia în funcție de cazinou și de suma pe care o depuneți. Este întotdeauna o idee bună să vă consultați cu cazinoul dvs. online pentru a afla ce taxe, dacă există, sunt asociate cu utilizarea flexepinului.

Pot folosi flexepin pentru depozitele online de cazinou în orice locație?

Nu, flexepin este disponibil numai în anumite țări. Ar trebui să consultați compania pentru a afla dacă este disponibilă în locația dvs. înainte de a cumpăra un voucher.