Fortumo Cazinou

Fortumo Cazinou

 • National Cazinou
  Metode de depozit:
  TrustlyVisaPerfect MoneyCashtoCodeBitcoin
  și altele...
  Rating
  9.2
  Bonus de bun venit
  100% până la 50 de lire sterline + 50 rotiri pe spin twin!
  +18 | Jucători noi
 • Zig Zag 777 Cazinou
  Metode de depozit:
  LitecoinEthereumLitecoinEthereumInterac
  și altele...
  Rating
  9.4
  Bonus de bun venit
  100% până la 500 USD
  +18 | Jucători noi
 • bCasino Cazinou
  Metode de depozit:
  SkrillEcoPayzPaysafe CardMasterCardSiru Mobile
  și altele...
  Rating
  9.8
  Bonus de bun venit
  100% până la 500 € + 50 Bonus Spins, 1st Deposit Bonus
  +18 | Jucători noi
 • Caxino Cazinou
  Metode de depozit:
  EcoPayzVisaGigaDatPaysafe CardSkrill
  și altele...
  Rating
  9.6
  Bonus de bun venit
  100% până la 200 € + 100 rotiri bonus
  +18 | Jucători noi

Revizuirea metodei de depozitare a cazinoului Fortumo

Cuprins

Fortumo este o platformă de plată mobilă care se află în jurul anului 2007. Permite jucătorilor online să efectueze plăți prin intermediul SMS sau facturarea transportatorilor. Ca opțiune de plată, este utilizată pe scară largă pe site -urile web de jocuri online, inclusiv cazinourile online. Această metodă de plată este simplă, rapidă și sigură, motiv pentru care este considerată o metodă populară de plată în industria jocurilor online.

Beneficiile utilizării forumo ca metodă de depozit a cazinoului

Unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizării forumo ca metodă de depozit a cazinourilor este ușurința sa de utilizare. Jucătorii nu au nevoie de un card de credit sau de debit pentru a efectua plăți. În schimb, pot efectua plăți folosind soldul telefonului mobil sau creditele preplătite. Acest lucru îl face ideal pentru jucătorii care nu au un cont bancar sau nu doresc să utilizeze un card de credit pentru tranzacții online.

Un alt beneficiu al utilizării Fortumo ca metodă de depozit a cazinoului este viteza sa. După efectuarea plății, jucătorul va primi confirmarea instantanee a tranzacției. Acest lucru este crucial pentru jucătorii online, deoarece vor să se concentreze pe jocul lor preferat, fără să -și facă griji pentru timpul de procesare a plăților.

Fortumo este, de asemenea, o metodă de plată sigură. Informațiile personale și financiare ale jucătorilor nu sunt partajate cu cazinoul online sau cu orice terț. Acest lucru asigură că informațiile jucătorului rămân confidențiale și minimizează riscul de fraudă.

 • Ușor de folosit
 • Procesarea rapidă a tranzacțiilor
 • Metoda de plată sigură
 • Confidențialitatea informațiilor financiare și personale

Forumo ca metodă de retragere a cazinourilor

Fortumo nu este doar o metodă de depozit, dar poate fi utilizată și ca metodă de retragere. Jucătorii își pot retrage câștigurile de la cazinoul online prin Fortumo și pot primi fondurile direct în portofelul mobil. Este o modalitate rapidă și convenabilă de a retrage fonduri care nu necesită utilizarea unui card de credit sau a unui cont bancar.

Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că nu toate cazinourile online oferă Fortumo ca opțiune de retragere. Este important să vă consultați cu cazinoul online înainte de a face depozite sau retrageri folosind Fortumo.

Taxe și limite de utilizare a forumo ca metodă de depozit de cazinou

Fortumo percepe o taxă pentru utilizarea serviciului lor. Taxa variază în funcție de cazinoul online și de suma tranzacției. În unele cazuri, taxa poate fi un procent din valoarea tranzacției, în timp ce în altele, poate fi o sumă fixă. Este important să rețineți că nu toate cazinourile online percep taxe pentru utilizarea Fortumo ca metodă de depozit.

Forumo are, de asemenea, limite de tranzacție. Limitele variază în funcție de cazinoul online și de țara jucătorului. Limitele sunt de obicei stabilite pentru a asigura securitatea tranzacției și pentru a preveni frauda. Este important să consultați cazinoul online cu privire la limitele tranzacției înainte de a face un depozit prin Fortumo.

 • Taxele de tranzacție depind de cazinoul online
 • Limitele de tranzacție depind de cazinoul online și de țara jucătorului

Concluzie

Fortumo este o metodă populară de plată pentru pasionații de jocuri online, inclusiv jucătorii de cazinou online. Este ușor de utilizat, rapid și sigur, ceea ce îl face o opțiune de plată preferată pentru mulți. Utilizarea Fortumo ca metodă de depozit a cazinoului este benefică, deoarece jucătorii nu trebuie să aibă un card de credit sau un cont bancar. Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că Fortumo percepe o taxă pentru utilizarea serviciului lor și există și limite de tranzacții care variază în funcție de cazinoul online și de țara jucătorului. Înainte de a face depozite sau retrageri folosind Fortumo, este recomandabil să consultați cazinoul online cu privire la taxele și limitele de tranzacție.

Fortumo Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este Fortumo?

Fortumo este un furnizor de plăți mobile care permite utilizatorilor să efectueze plăți prin factura telefonului mobil sau creditul preplătit. Este utilizat în mod obișnuit pentru depozitele online de cazino.

Pot folosi Fortumo pentru a depune la cazinourile online?

Da, Fortumo este o metodă populară de plată pentru depunerea de fonduri în cazinourile online. Multe site -uri web ale cazinourilor oferă Fortumo ca una dintre opțiunile lor de plată.

Fortumo este o opțiune de plată sigură?

Da, Fortumo este o opțiune de plată sigură pentru jucătorii de cazinou online. Compania folosește tehnologie avansată de criptare pentru a proteja informațiile personale și financiare ale utilizatorilor.

Există taxe pentru utilizarea Fortumo?

Pot exista taxe asociate cu utilizarea Fortumo, în funcție de cazinoul online la care depuneți fonduri. Este întotdeauna cel mai bine să verificați cu cazinoul dvs. despre eventualele taxe înainte de a face un depozit.

Cum folosesc Fortumo pentru a depune la cazinourile online?

Pentru a utiliza Fortumo, selectați -l ca opțiune de plată și urmați instrucțiunile de pe ecran. Va trebui să introduceți numărul dvs. de telefon și să verificați plata cu un mesaj text. Fondurile vor fi apoi adăugate imediat în contul dvs.

Există o limită la cât pot depune folosind Fortumo?

Da, pot exista limite la cât de mult puteți depune folosind Fortumo. Aceste limite vor depinde de cazinoul online specific la care depuneți fonduri.

Pot să -mi retrag câștigurile folosind Fortumo?

Nu, Fortumo este utilizat doar pentru depozite. Va trebui să selectați o altă metodă de plată pentru a vă retrage câștigurile dintr -un cazinou online.

Ce se întâmplă dacă am o problemă cu depozitul meu Fortumo?

Dacă aveți probleme cu depozitul Fortumo, trebuie să contactați echipa de asistență pentru clienți a cazinoului online pentru asistență. Aceștia vă vor putea ajuta să rezolvați orice probleme care apar.