MyPayLinQ Cazinou

MyPayLinQ Cazinou

 • All Star Slots Cazinou
  Metode de depozit:
  EcoPayzMaestroNetellerChequeVisa Electron
  și altele...
  Rating
  9.9
  Bonus de bun venit
  200% până la 300 USD
  +18 | Jucători noi
 • Lucky Club Cazinou
  Metode de depozit:
  Paysafe CardTransfer MoneyECO CardMasterCardEcoPayz
  și altele...
  Rating
  9.1
  Bonus de bun venit
  100% până la 400 USD
  +18 | Jucători noi

MyPayLinQ - O modalitate excelentă de depunere și retragere la cazinouri

Cuprins

MyPayLinQ este una dintre cele mai simple și sigure modalități de a depune și retrage bani de la cazinourile online. Această metodă de plată, care a fost lansată în 2007, este utilizată acum la scară largă în toată lumea.

Depuneri și retrageri

Dacă doriți să utilizați MyPayLinQ pentru a face depuneri la cazinouri, puteți deschide un cont și să încărcați fondurile utilizând un card de credit sau de debit, prin intermediul tranzacțiilor bancare sau achiziționând un card preplătit MyPayLinQ.

Când doriți să solicitați o retragere, trebuie să vă asigurați că aveți suficientă sumă pentru a o desfășura. De obicei, cazinourile vă permit să retrageți folosind aceeași metodă prin care ați depus banii, iar MyPayLinQ nu face excepție. Cu toate acestea, dacă ați depus utilizând un card de credit, cazinoul ar putea să vă solicite să utilizați o altă opțiune pentru retragere.

 • Depuneri rapide şi sigure
 • Posibilitatea de a utiliza diverse metode de plată pentru a alimenta contul
 • Retrageri la fel de uşoare
 • Fără taxe ascunse
 • Protecţie a datelor şi a banilor

Securitate

MyPayLinQ este o metodă de plată extrem de sigură deoarece nu vă solicită să difuzați informații personale și, în plus, nu împărtășește informațiile despre tranzacțiile dvs. cu terțe părți.

La înregistrarea unui cont, veți fi rugați să furnizați informații personale de bază, cum ar fi numele dumneavoastră, adresa de e-mail și datele de identificare. Aceste informații vor fi folosite doar pentru a vă autentifica și pentru a vă oferi servicii mai bune.

De asemenea, veți avea posibilitatea de a depune și utiliza tranzacțiile fără a dezvălui informațiile financiare și personale ale contului bancar sau ale cardului.

Disponibilitatea la cazinouri

MyPayLinQ este, în prezent, acceptat de la o varietate mare de cazinouri online, ceea ce vă oferă opțiuni largi pentru a vă bucura de jocurile preferate.

 • Disponibil la o mulțime de cazinouri online
 • Funcționează perfect pe dispozitive mobile
 • Asistență tehnică excelentă

Concluzie

MyPayLinQ reprezintă o opțiune excelentă pentru depunerea și retragerea bancară de la cazinouri, cu numeroase avantaje, inclusiv securitate, ușurință și posibilitatea de a utiliza diverse metode de plată. Chiar dacă numărul cazinourilor online care acceptă această metodă de plată poate fi limitat, este una dintre cele mai bune opțiuni disponibile în prezent și este bine să o luați în considerare.

MyPayLinQ Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este MyPayLinQ?

MyPayLinQ este o metodă de plată disponibilă în cazinourile online, similară cu un portofel electronic. Această metodă poate fi folosită pentru a înregistra depozite și retrageri de bani de la cazinouri online.

Ce avantaje oferă MyPayLinQ ca metodă de depunere în cazinouri față de alte modalități de plată?

MyPayLinQ oferă depuneri rapide și sigure în cazinourile online. De asemenea, această metodă este ușor de utilizat și nu necesită prea multe informații personale pentru a crea un cont.

Pot să folosesc MyPayLinQ în orice cazinou online?

Nu, acest lucru depinde de cazinoul online în care vrei să joci. Verifică lista de metode de plată acceptate sau întreabă serviciul clienți al cazinoului despre disponibilitatea MyPayLinQ.

Cât durează să se retragă banii cu MyPayLinQ?

Acest lucru depinde de cazinoul online și de programul de retragere a banilor. În general, retragerile prin MyPayLinQ pot dura între 24 și 72 de ore pentru procesare și aprobare.

Care este suma minimă și maximă pe care o pot depune prin MyPayLinQ?

Aceste limite depind, de asemenea, de cazinoul online în care joci. De obicei, suma minimă este între $10 și $20, iar cea maximă poate ajunge până la $5000 sau chiar mai mult, în funcție de cazinou.

Este securitatea informațiilor mele personale garantată prin MyPayLinQ?

Da, MyPayLinQ utilizează protocoale de securitate avansate pentru a proteja informațiile personale ale utilizatorilor săi. Această metodă de plată a primit și acreditarea PCI DSS pentru măsurile sale de securitate.

Există taxe pentru utilizarea MyPayLinQ?

MyPayLinQ percepe o taxă de 2,5% pentru tranzacțiile de depunere și retragere. De asemenea, cazinoul online în care joci poate percepe și el o taxă de tranzacție.

Pot să folosesc MyPayLinQ și pentru alte cumpărături online, în afara cazinourilor?

Da, MyPayLinQ poate fi folosit și pentru alte cumpărături online, în afară de depunerea de bani la cazinourile online. Cu toate acestea, asigură-te că comerciantul acceptă această metodă de plată.