Passport Cazinou

Passport Cazinou

 • Fairspin Cazinou
  Metode de depozit:
  Perfect MoneyTether OMNIWAVESVisaNeteller
  și altele...
  Rating
  9.7
  Bonus de bun venit
  200% până la 300 USD
  +18 | Jucători noi
 • Juicy Stakes Cazinou
  Metode de depozit:
  ChequeCash TransferCash TransferBank Wire TransferSkrill
  și altele...
  Rating
  9.7
  Bonus de bun venit
  Plasați 10 $ Obțineți 30 $ (20 USD pentru pariuri pe site -ul web, 10 USD pentru pariuri prin intermediul aplicației mobile)
  +18 | Jucători noi
 • Chumba Cazinou
  Metode de depozit:
  MasterCardBank Wire TransferSkrillPaysafe CardAmerican Express
  și altele...
  Rating
  9.3
  Bonus de bun venit
  200% până la 200 USD
  +18 | Jucători noi
 • Spin Pug Cazinou
  Metode de depozit:
  NetellerSkrillFlexepinecoVoucherMasterCard
  și altele...
  Rating
  9.7
  Bonus de bun venit
  Primul depozit 100%
  +18 | Jucători noi

Beneficiile utilizării pașaportului ca metodă de depozit a cazinoului

Cuprins

Jucătorii de cazinouri online au o serie de opțiuni de plată din care să aleagă. Fiecare metodă de plată are pro și contra, ceea ce poate face procesul de selecție confuz. Cu toate acestea, o opțiune care bifează toate casetele este pașaportul.

Ce este pașaportul?

Pașaportul este un portofel electronic care permite utilizatorilor să trimită și să primească plăți online. Compania a fost fondată în 2008 și are sediul în Malta. Oferă serviciile sale oamenilor din întreaga lume, ceea ce o face o opțiune atractivă pentru jucătorii online internaționali.

 • Pașaportul este o opțiune de plată sigură care oferă utilizatorilor liniștea minții atunci când efectuează tranzacții financiare online.
 • Este rapid și convenabil, permițând jucătorilor să -și finanțeze conturile de cazinou instantaneu.
 • Taxele pentru utilizarea pașaportului sunt, de asemenea, destul de mici, ceea ce îl face o opțiune de plată rentabilă.

Utilizarea pașaportului ca metodă de depozit a cazinoului

Pentru a utiliza pașaport ca metodă de depozit a cazinoului, jucătorii trebuie să creeze un cont de pașaport. Acesta este un proces rapid și ușor, necesitând câteva informații de bază, cum ar fi numele, adresa și e -mailul.

Jucătorii trebuie apoi să -și conecteze contul de pașaport la cazinoul online preferat. Acest lucru se poate face prin selectarea pașaportului ca opțiune de plată în secțiunea casier a cazinoului și urmând prompturile.

Odată ce contul este legat, jucătorii pot depune bani în contul lor de cazinou instantaneu. Fondurile vor fi deduse din soldul pașapoartelor, care pot fi completate folosind o serie de opțiuni de plată, inclusiv carduri de credit și debit, transfer bancar și alte portofele electronice, cum ar fi Neteller și Skrill.

Utilizarea pașaportului ca metodă de retragere a cazinoului

Pe lângă faptul că este o metodă de depunere convenabilă, pașaportul poate fi utilizat și pentru retrageri. Când folosesc această metodă, jucătorii își pot primi câștigurile direct în contul de pașaport.

Cu pașaport, timpul de retragere sunt relativ rapid, fondurile apărând de obicei în contul jucătorului în câteva zile. Mai mult, nu există taxe asociate cu utilizarea pașaportului pentru a retrage câștigurile din cazinourile online.

Avantajele utilizării pașaportului ca metodă de plată a cazinoului

Unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizării pașaportului ca metodă de plată a cazinoului este că oferă un nivel suplimentar de securitate. Jucătorii pot fi siguri că detaliile lor personale și financiare sunt protejate de tehnologia de criptare de ultimă generație.

Nu pot fi trecute cu vederea ușurința și comoditatea utilizării pașaportului ca metodă de plată. Jucătorii își pot finanța conturile de cazinou doar cu câteva clicuri, fără a fi nevoie să părăsească site -ul cazinoului. Retragerile sunt la fel de simple, ceea ce face ca pașaportul să fie o soluție excelentă de plată all-in-one.

Pașaportul este, de asemenea, o opțiune de plată rentabilă, cu taxe mici în comparație cu alte portoturi electronice. Acest lucru este deosebit de avantajos pentru jucătorii frecventi care își completează frecvent conturile și trebuie să reducă costurile de tranzacție.

Concluzie

În general, Pașaportul este o opțiune excelentă pentru jucătorii de cazinou online care caută o metodă de plată rapidă, sigură și convenabilă. Taxele sale scăzute, ușurința de utilizare și capacitatea de a oferi un nivel suplimentar de securitate îl fac o alegere înțeleaptă pentru oricine dorește să-și finanțeze activitățile de jocuri de noroc online.

Așadar, data viitoare când căutați o opțiune de plată fiabilă și de încredere, luați în considerare utilizarea pașaportului. Șansele sunt, nu vei fi dezamăgit.

Passport Cazinouri: întrebări frecvente

1. Ce este pașaportul?

Pașaportul este un document care îți verifică identitatea și cetățenia. Este emis de guvernul dvs. și este utilizat în scopuri de identificare.

2. Pot folosi pașaportul ca metodă de depozit la cazinourile online?

Da, unele cazinouri online acceptă pașaportul ca metodă de depozit. Ar trebui să verificați lista de opțiuni de plată disponibile la cazinou înainte de înscriere.

3. Este sigur să folosiți pașaport pentru a depune la cazinourile online?

Da, este sigur să folosiți pașaport pentru a depune un cazinou online. Cazinourile online folosesc măsuri avansate de securitate pentru a vă proteja informațiile personale și financiare.

4. Voi fi taxat pentru utilizarea pașaportului ca metodă de depozit?

Depinde de cazinoul online. Unele cazinouri online percep taxe pentru utilizarea pașaportului ca metodă de depozit, în timp ce altele nu. Ar trebui să verificați politica de plată a cazinoului înainte de a face un depozit.

5. Cât timp durează ca un depozit să fie creditat în contul meu de cazinou atunci când folosesc pașaport?

Termenul de timp pentru ca un depozit să fie creditat în contul dvs. de cazinou atunci când utilizați pașaport variază în funcție de cazinoul online. Poate dura oriunde de la câteva minute la câteva zile pentru ca depunerea să fie procesată.

6. Există limite pentru suma pe care o pot depune folosind pașaport?

Da, pot exista limite la suma pe care o puteți depune folosind pașaport. Limitele variază în funcție de cazinoul online. Ar trebui să verificați politica de plată a cazinoului pentru mai multe informații.

7. Pot să -mi retrag câștigurile folosind pașaport?

Depinde de cazinoul online. Unele cazinouri online permit retragerile folosind pașaport, în timp ce altele nu. Ar trebui să verificați politica de plată a cazinoului pentru mai multe informații.