Payoneer Cazinou

Payoneer Cazinou

 • Slotum Cazinou
  Metode de depozit:
  Bank Wire TransferQIWIZimplerMasterCardGiroPay
  și altele...
  Rating
  9.5
  Bonus de bun venit
  250% până la 2.500 USD + 100 fs
  +18 | Jucători noi
 • Fresh Cazinou
  Metode de depozit:
  WebMoneyBizumTele2RippleMasterCard
  și altele...
  Rating
  9.3
  Bonus de bun venit
  100% până la 600 € + 500 fs
  +18 | Jucători noi
 • Golden Crown Cazinou
  Metode de depozit:
  CoinsPaidMasterCardMaestroSkrillBank Wire Transfer
  și altele...
  Rating
  9.1
  Bonus de bun venit
  100% până la 1000 $ + 100 rotiri bonus
  +18 | Jucători noi
 • Paddy Power Cazinou
  Metode de depozit:
  Paysafe CardLaserLaserBank Wire TransferCheque
  și altele...
  Rating
  9.4
  Bonus de bun venit
  100% până la 400 USD
  +18 | Jucători noi
 • Chips Resort Cazinou
  Metode de depozit:
  VisaPaysafe CardMasterCardSkrillNeteller
  și altele...
  Rating
  9.9
  Bonus de bun venit
  Bonus de depozit al cazinoului - până la 100 x 4 în bonusuri în numerar
  +18 | Jucători noi

Payoneer ca o metodă de depozit a cazinoului sigur și convenabil

Cuprins

Payoneer este o metodă populară de plată folosită de cazinourile online la nivel mondial. Este o modalitate sigură și fiabilă de a depune și retrage fonduri, oferind jucătorilor un proces de plată simplu și convenabil. Ca mastercard preplătit, Payoneer permite jucătorilor de cazinou să depună fonduri în conturile de cazinou, fără a -și împărtăși detaliile financiare sau a parcurge mai multe straturi de verificare.

Beneficiile utilizării Payoneer ca metodă de depozit a cazinoului

Payoneer oferă multe beneficii pentru jucătorii care îl folosesc ca metodă de depozit a cazinoului, inclusiv:

 • Depozite ușoare și rapide: Cu Payoneer, jucătorii de cazino pot depune fonduri în conturile lor folosind același proces ca orice achiziție online. Este rapid, cu procesare instantanee, astfel încât să poată începe să joace imediat.
 • Depozite fără dificultate: Jucătorii nu trebuie să se îngrijoreze de dificultatea proceselor de verificare multiple sau de a -și împărtăși detaliile financiare. Payoneer oferă o opțiune de plată sigură și privată, care le permite să facă un depozit fără ca detaliile lor bancare să fie compromise.
 • Fără taxe ascunse: Payoneer percepe o taxă forfetară de 2% pentru conversia valutară și retragerile bancomatelor. Nu există taxe suplimentare pentru depunerea sau retragerea fondurilor, ceea ce îl face o opțiune de plată rentabilă pentru jucătorii de cazino.
 • Disponibilitate: Payoneer este o metodă de plată acceptată pe scară largă, deci este disponibilă în majoritatea cazinourilor online. Jucătorii pot utiliza Payoneer pentru a depune fonduri în cazinouri care nu susțin metodele lor de plată locale, ceea ce poate fi o caracteristică utilă pentru jucătorii internaționali.

Payoneer ca metodă de retragere

Payoneer este, de asemenea, o metodă populară de retragere pentru jucătorii de cazino. Este sigur, rapid și convenabil, ceea ce îl face o opțiune ideală pentru câștigurile cazinourilor. Jucătorii își pot transfera câștigurile în contul Payoneer și apoi pot retrage fonduri dintr -un bancomat sau un cont bancar online. Următoarele sunt câteva dintre avantajele utilizării Payoneer ca metodă de retragere:

 • Retrageri rapide: Transferurile Payoneer sunt rapide și ar putea dura doar câteva minute pentru a primi banii. Este demn de remarcat faptul că viteza procesului de retragere va depinde de timpii de procesare ale cazinoului, astfel încât jucătorii ar trebui să verifice acest lucru înainte de a -și retrage câștigurile.
 • Privat și sigur: În calitate de mastercard, Payoneer oferă jucătorilor securitate, confidențialitate și liniște sufletească, deoarece nu trebuie să -și dezvăluie detaliile financiare personale.
 • Fără taxe: Payoneer nu percepe o taxă pentru retrageri, ceea ce o face o opțiune de retragere la prețuri accesibile pentru jucători.
 • Comoditate: Jucătorii își pot retrage câștigurile în moneda locală și pot folosi cardul de debit Payoneer la fel ca un mastercard obișnuit, ceea ce îl face un mod convenabil de a gestiona câștigurile.

Utilizarea Payoneer în cazinourile online

Pentru a utiliza Payoneer în cazinourile online, jucătorii ar trebui să -l selecteze ca opțiune de plată preferată la efectuarea unui depozit. Aceștia ar trebui să introducă detaliile contului Payoneer și suma de depozit. În câteva secunde, tranzacția va procesa, iar fondurile depuse vor apărea în contul lor de cazinou, permițându -le să înceapă să joace imediat.

Retragerea dintr -un cazinou online este un proces simplu folosind Payoneer. Jucătorii se pot îndrepta spre casierul cazinoului și pot folosi aceeași metodă pentru a -și retrage câștigurile. Odată procesate, câștigurile vor apărea în contul lor Payoneer, gata de retragere sau cheltuieli prin intermediul cardului de debit Payoneer.

Concluzie

Payoneer este un mod sigur, accesibil și convenabil de a depune și retrage fonduri către și de la cazinourile online. Capacitatea sa de a oferi confidențialitate și metode de plată fără probleme a făcut ca aceasta să fie o alegere populară pentru jucătorii de cazino online din întreaga lume.

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni de plată fiabile și sigure pentru contul dvs. de cazinou online, luați în considerare utilizarea Payoneer. Ușurința sa de utilizare și taxele rentabile pentru depozite și retrageri îl fac o alegere de top pentru jucătorii din întreaga lume.

Payoneer Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este Payoneer?

Payoneer este o platformă de plată online care permite întreprinderilor, freelancerilor și profesioniștilor să primească și să efectueze plăți la nivel global. Compania a fost fondată în 2005 și are sediul în New York.

Pot folosi Payoneer pentru a depune fonduri în contul meu de cazinou?

Da, Payoneer poate fi utilizat ca metodă de depozit la unele cazinouri online. Cu toate acestea, nu toate cazinourile acceptă Payoneer, așa că ar trebui să verificați cu cazinoul preferat înainte de a încerca să depuneți un depozit.

Cum mă înscriu la un cont Payoneer?

Vă puteți înscrie pentru un cont Payoneer vizitând site -ul Payoneer și făcând clic pe butonul \ "Înscrieți -vă \". Vi se va cere apoi să furnizați câteva informații personale, cum ar fi numele și adresa de e -mail și să creați o parolă.

Este sigur să folosiți Payoneer la cazinourile online?

Payoneer este o platformă de plată online de renume și sigură, care folosește protocoale de criptare și securitate standard standard pentru a vă proteja informațiile personale și financiare. Cu toate acestea, este important să joci doar la cazinourile online de încredere și autorizate pentru a asigura siguranța fondurilor și informațiilor personale.

Cât durează procesarea depozitelor Payoneer?

Timpii de procesare pentru depozitele Payoneer pot varia în funcție de cazinoul la care joci. Unele cazinouri pot prelucra depozitele instantaneu, în timp ce altele pot dura câteva ore sau zile pentru a procesa depozitele făcute cu Payoneer.

Există taxe pentru utilizarea Payoneer la cazinourile online?

Payoneer poate percepe taxe pentru anumite tranzacții, cum ar fi retrageri sau conversii valutare. Cu toate acestea, cazinourile online pot percepe, de asemenea, taxe pentru utilizarea Payoneer ca metodă de depozit. Este important să verificați atât cu Payoneer, cât și cu cazinoul online pentru a înțelege eventualele taxe care pot fi percepute.

Pot să -mi retrag câștigurile cazinourilor folosind Payoneer?

Unele cazinouri online vă pot permite să vă retrageți câștigurile folosind Payoneer. Cu toate acestea, nu toate cazinourile oferă această opțiune, așa că ar trebui să vă consultați cu cazinoul preferat pentru a vedea dacă Payoneer poate fi utilizat pentru retrageri.

Ce ar trebui să fac dacă depozitul meu Payoneer este refuzat?

Dacă depozitul dvs. Payoneer este refuzat, este posibil să doriți să contactați echipa de asistență pentru clienți a cazinoului online pentru a vedea dacă vă pot ajuta să rezolvați problema. În mod alternativ, poate doriți să încercați să utilizați o metodă de plată diferită.