PostFinance Cazinou

PostFinance Cazinou

 • Hell Spin Cazinou
  Metode de depozit:
  MasterCardPerfect MoneyJetonLitecoinEthereum
  și altele...
  Rating
  9.1
  Bonus de bun venit
  200% până la 500,00 € Bonus de depozit
  +18 | Jucători noi
 • Prime Cazinou
  Metode de depozit:
  ClickandBuyFundSendPaysafe CardVisa DebitSkrill
  și altele...
  Rating
  9.5
  Bonus de bun venit
  100% până la 200 EUR + 15 Cash Spinsper pe 15 sloturi de perle de dragon săptămânal timp de 4 săptămâni
  +18 | Jucători noi
 • Thunderbolt Cazinou
  Metode de depozit:
  Easy EFTSkrillMasterCardNetellerInstant EFT
  și altele...
  Rating
  9.3
  Bonus de bun venit
  100% până la 500 EUR + 200 FS
  +18 | Jucători noi
 • Gossip Slots Cazinou
  Metode de depozit:
  MasterCardVisaBank Wire TransferQuick CashSkrill
  și altele...
  Rating
  9.7
  Bonus de bun venit
  200% până la 300 USD
  +18 | Jucători noi

Postfinanț ca metodă de depozit de cazinou: ce trebuie să știți

Cuprins

Postfinance este o metodă populară de plată în Elveția, folosită atât de persoane fizice, cât și de întreprinderi pentru tranzacții online. Este o modalitate sigură și fiabilă de a transfera fonduri și devine mai acceptată de cazinourile online ca o opțiune viabilă de depozit și retragere. Iată pro și contra contra utilizării postfinanței ca metodă de depozit a cazinoului.

PRO -uri de utilizare a postfinanței ca metodă de depozit de cazinou

1. Securitate: Unul dintre avantajele principale ale utilizării postfinanței ca metodă de depozit a cazinoului este nivelul ridicat de securitate pe care îl oferă. Toate tranzacțiile sunt criptate și protejate de cele mai recente protocoale de securitate, iar compania are un palmares puternic pentru păstrarea informațiilor personale și financiare ale clienților lor în siguranță.

2. comoditate: Postfinance este o opțiune convenabilă pentru jucătorii elvețieni care doresc să facă depozite rapid și ușor. Cu doar câteva clicuri, puteți transfera fonduri din contul dvs. postfinanț în contul dvs. de cazinou, fără a fi nevoie de carduri de credit sau alte metode de plată.

3. Fără taxe: Postfinanța nu percepe taxe pentru depozite sau retrageri, ceea ce o face o opțiune atractivă pentru jucătorii care doresc să își mențină costurile scăzute. Acest lucru este valabil mai ales pentru tranzacțiile mai mari, unde alte metode de plată pot percepe taxe mari.

 • Depozite instantanee: Depozitele postfinanț sunt procesate instantaneu, ceea ce înseamnă că puteți începe să jucați imediat jocurile preferate de cazinou. Nu există timp de așteptare sau întârzieri de procesare de care să vă faceți griji, ceea ce este un mare plus pentru mulți jucători.
 • Retrageri rapide: retragerile postfinanță sunt, de asemenea, procesate rapid, de obicei în 24-48 de ore. Acest lucru înseamnă că vă puteți obține câștigurile în contul dvs. bancar în timp util, fără întârzieri sau complicații inutile.
 • Suport valutar: Postfinanța acceptă mai multe monede, ceea ce face ușor pentru jucătorii elvețieni să depună și să retragă fonduri în moneda preferată. Acesta este un mare avantaj față de alte metode de plată, care pot să nu suporte anumite monede sau să perceapă taxe de conversie monedă ridicată.

Contra de utilizare a postfinanței ca metodă de depozit a cazinoului

1. Disponibilitate limitată: Deși postfinanța este utilizată pe scară largă în Elveția, este posibil să nu fie disponibilă ca opțiune de depozit de cazinou la toate cazinourile online. Aceasta înseamnă că jucătorii elvețieni pot avea mai puține opțiuni atunci când vine vorba de selectarea unui cazinou care acceptă postfinanțarea.

2. Verificarea contului: Pentru a utiliza postfinanțarea ca metodă de depozit a cazinoului, va trebui să vă verificați contul la companie. Aceasta implică furnizarea de informații și documentații personale, care pot fi incomode pentru unii jucători.

3. Limite de retragere: Postfinanțarea poate impune limite de retragere câștigării cazinourilor, care ar putea fi problematică dacă lovești un jackpot mare. Acest lucru este ceva de luat în considerare dacă sunteți un roller înalt sau dacă intenționați să jucați pentru mize mari.

Ar trebui să utilizați postfinanțarea ca metodă de depozit de cazinou?

Decizia de a utiliza postfinanțarea ca metodă de depozit a cazinoului depinde în cele din urmă de nevoile și preferințele dvs. individuale. Dacă acordați prioritate securității, comodității și taxelor mici, atunci postfinanțarea merită cu siguranță luată în considerare. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de o varietate mai largă de opțiuni de cazinou sau dacă sunteți preocupat de limitele de retragere, atunci poate doriți să explorați alte metode de plată.

 • În general, postfinanța este o metodă de plată fiabilă și sigură pentru jucătorii elvețieni care doresc să depună depozite online de cazino.
 • Oferă depozite instantanee, retrageri rapide și acceptă mai multe monede, fără taxe.
 • Cu toate acestea, este posibil să nu fie disponibil la toate cazinourile online, iar verificarea contului și limitele de retragere sunt factori de luat în considerare.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unui mod sigur, convenabil și cu costuri reduse de a face depozite de cazino, atunci postfinanțarea merită cu siguranță luată în considerare. Doar asigurați -vă că cântăriți pro și contra înainte de a lua o decizie finală și alegeți întotdeauna un cazinou online de încredere și de încredere pentru a asigura o experiență de joc sigură și plăcută.

PostFinance Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este postfinanța?

Postfinance este o instituție financiară din Elveția care oferă diverse servicii bancare și financiare, inclusiv procesarea plăților.

Pot folosi postfinanț pentru a face depozite la cazinourile online?

Da, multe cazinouri online din Elveția acceptă postfinanțarea ca metodă de depozit.

Este sigur să utilizați postfinanțarea pentru depozitele online de cazino?

Da, postfinanțarea folosește măsuri avansate de securitate pentru a vă proteja informațiile personale și financiare atunci când efectuați depozite la cazinourile online.

Există taxe pentru utilizarea postfinanței ca metodă de depozit de cazinou?

Postfinanța nu percepe nicio taxă pentru efectuarea depozitelor la cazinourile online. Cu toate acestea, puteți fi perceput de banca dvs. sau de cazinoul online.

Cât durează ca un depozit postfinanță să fie creditat în contul meu de cazinou?

Depozitele postfinanț sunt de obicei procesate instantaneu, ceea ce înseamnă că contul dvs. de cazinou va fi creditat în câteva minute după ce faceți depozitul.

Care este suma minimă și maximă pe care o pot depune folosind postfinanțarea?

Sumele minime și maxime de depozit variază în funcție de cazinoul online pe care îl utilizați. Cu toate acestea, majoritatea cazinourilor online acceptă depozite de postfinanță începând de la CHF 10 până la 10.000 CHF.

Pot să -mi retrag câștigurile cazinourilor folosind postfinanțarea?

Da, unele cazinouri online vă permit să vă retrageți câștigurile folosind postfinanț. Cu toate acestea, poate fi necesar să furnizați informații suplimentare și să completați un proces de verificare înainte de a putea face o retragere.

Există o limită pentru cât pot retrage folosind postfinanțarea?

Suma maximă de retragere variază în funcție de cazinoul online pe care îl utilizați. Cu toate acestea, majoritatea cazinourilor online au o limită maximă de retragere de 10.000 CHF pe tranzacție.