Reel Cazinou

Reel Cazinou

 • Reeltastic Cazinou
  Metode de depozit:
  MultibancoCashlibNetellerPaysafe CardPurplePay
  și altele...
  Rating
  9.6
  Bonus de bun venit
  200% până la 200 € + 20 rotiri
  +18 | Jucători noi

Tambur: un ghid cuprinzător pentru depozitele și retragerile cazinourilor

Cuprins

Când vine vorba de cazinouri online, jucătorii doresc să aibă o modalitate rapidă, ușoară și sigură de a depune și retrage fonduri. O opțiune care a câștigat popularitate în ultimii ani este metoda de plată a tamburului. Dar este într -adevăr cea mai bună opțiune pentru tine? În acest ghid, vom arunca o privire în profunzime asupra avantajelor și contra contra utilizării tamburului ca metodă de depozit de cazinou și retragere.

Ce este tamburul și cum funcționează?

Reel este o metodă de plată care vă permite să transferați fonduri din contul dvs. bancar în contul dvs. de cazinou în câteva secunde. Acesta a fost creat special pentru jocurile de noroc online și este complet autorizat și reglementat de Comisia de jocuri de noroc din Marea Britanie. Procesul de utilizare a tamburului este simplu; Trebuie doar să vă conectați la contul dvs. de cazinou, să selectați Reel din lista de metode de plată disponibile, să introduceți suma pe care doriți să o depuneți sau să vă retrageți și să confirmați tranzacția. Deoarece folosește contul dvs. bancar ca sursă de fonduri, nu este necesar să creați un cont separat.

 • Pro:
  • Reel este o metodă de plată extrem de sigură, care folosește protocoale de criptare și securitate de ultimă generație pentru a vă proteja informațiile financiare. Detaliile bancare nu sunt niciodată partajate cu cazinoul sau cu niciun serviciu terț.
  • Transferurile de tambur sunt procesate instantaneu, așa că nu trebuie să așteptați zile sau săptămâni pentru ca fondurile dvs. să se limpezească, așa cum ați face cu alte metode de plată.
  • Deoarece tamburul este autorizat de Comisia de jocuri de noroc din Marea Britanie, puteți fi sigur că este o opțiune sigură și de încredere pentru tranzacțiile online de cazinou.
 • Contra:
  • Reel nu este încă o metodă de plată acceptată pe scară largă în rândul cazinourilor online. Aceasta înseamnă că este posibil să nu -l puteți folosi la toate cazinourile online preferate.
  • Reel percepe o taxă de tranzacție de până la 2,5% pentru fiecare depozit și retragere. Deși aceasta nu este o taxă mare, se poate adăuga în timp, mai ales dacă efectuați tranzacții frecvente.

Tambur ca metodă de depozit

Când vine vorba de a face depozite la cazinourile online, tamburul este o opțiune rapidă și convenabilă. Pe lângă procesarea instantanee, Reel vă permite să faceți depozite mai mari decât multe alte metode de plată. Puteți depune până la 5.000 de lire sterline pe tranzacție, ceea ce o face o opțiune ideală pentru role mari. Deoarece este legat direct de contul dvs. bancar, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la crearea unui cont separat sau la transferul de fonduri dintr-un e-portofel. În plus, Reel este o metodă de plată extrem de sigură, care vă oferă o liniște sufletească suplimentară atunci când faceți tranzacții online.

Cu toate acestea, este important de menționat că nu toate cazinourile online acceptă tamburul ca metodă de depozit. Înainte de a vă înscrie la un nou cazinou online, asigurați -vă că verificați lista lor de metode de plată disponibile pentru a vă asigura că tamburul este o opțiune.

Tamburul ca metodă de retragere

Reel este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru a face retrageri de la cazinourile online. La fel ca depozitele, retragerile tamburului sunt procesate instantaneu, ceea ce înseamnă că puteți avea câștigurile dvs. în contul dvs. bancar în câteva secunde. În plus, Reel vă permite să retrageți sume mai mari de bani decât multe alte metode de plată. Puteți retrage până la 10.000 de lire sterline pe tranzacție, ceea ce o face o opțiune perfectă pentru victorii mari. În cele din urmă, tamburul este o metodă de plată sigură, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji pentru ca informațiile dvs. financiare să cadă în mâinile greșite.

Ar trebui să utilizați tamburul ca metodă de depozit și retragere a cazinoului?

În cele din urmă, decizia de a folosi tamburul ca metodă de depozit și retragere a cazinourilor se reduce la preferințele și nevoile dvs. individuale. Dacă apreciați viteza, securitatea și comoditatea, atunci tamburul poate fi o opțiune excelentă pentru dvs. Doar fiți conștienți că nu toate cazinourile online acceptă în prezent tambur și există o mică taxă de tranzacție pe care va trebui să o luați în considerare în bugetul dvs. În plus, dacă preferați să vă mențineți banca separată de jocurile de noroc online, atunci poate doriți să explorați alte opțiuni de plată.

Concluzie

Reel este o metodă de plată fiabilă și sigură pentru depozitele și retragerile cazinourilor. Oferă timpi de procesare rapidă, capacitatea de a face tranzacții mari și caracteristici de securitate de top. Cu toate acestea, este posibil să nu fie acceptat la fiecare cazinou online și există o mică taxă de tranzacție de luat în considerare. Ca în orice metodă de plată, este important să faceți cercetarea dvs. și să alegeți opțiunea care răspunde cel mai bine nevoilor dvs.

Reel Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este tamburul?

Reel este o metodă de plată care vă permite să faceți depozite și retrageri către și de la cazinourile online.

Reel este o metodă de plată sigură de utilizat la cazinourile online?

Da, tamburul este o metodă de plată sigură de utilizat la cazinourile online. Reel folosește cea mai recentă tehnologie de criptare pentru a vă asigura că informațiile dvs. personale și financiare sunt sigure.

Există taxe asociate cu utilizarea tamburului la cazinourile online?

Depinde de cazinoul online. Unele cazinouri pot percepe o taxă mică pentru utilizarea tamburului, în timp ce altele pot să nu perceapă deloc taxe. Asigurați -vă că consultați cazinoul înainte de a face un depozit sau o retragere folosind tambur.

Cum fac un depozit folosind tambur la un cazinou online?

Pentru a face un depozit folosind tambur, pur și simplu navigați la secțiunea casier a cazinoului online și selectați tamburul ca metodă de plată. Urmați prompturile pentru a introduce informațiile de plată și suma pe care doriți să o depuneți.

Cât durează procesarea depozitelor și retragerilor folosind tambur?

Depozitele care folosesc tambur sunt de obicei procesate instantaneu, permițându -vă să începeți să jucați imediat jocurile preferate de cazinou. Retragerile care folosesc tamburul pot dura câteva zile lucrătoare pentru procesare, în funcție de timpii de procesare a cazinoului online.

Există o limită la cât pot depune sau retrage folosind tambur?

Depinde de cazinoul online. Unele cazinouri pot avea limite minime și maxime de depozit și retragere atunci când se utilizează tambur, în timp ce altele pot să nu aibă deloc limite. Asigurați -vă că consultați cazinoul înainte de a face un depozit sau o retragere folosind tambur.

Pot folosi tambur pentru a revendica bonusuri la cazinourile online?

Da, majoritatea cazinourilor online vă permit să utilizați tambur pentru a solicita bonusuri. Cu toate acestea, asigurați -vă că verificați termenii și condițiile ofertei bonus pentru a vă asigura că tamburul este o metodă de plată eligibilă.

Pot folosi tambur la toate cazinourile online?

Nu, tamburul nu este acceptat deloc cazinourile online. Asigurați -vă că consultați cazinoul înainte de a face un depozit sau o retragere folosind tambur pentru a vă asigura că este o metodă de plată acceptată.