Skrill Cazinou

Skrill Cazinou

 • Ngagewin Cazinou
  Metode de depozit:
  TrustlySticPayBitcoin CashSofortNeteller
  și altele...
  Rating
  9.6
  Bonus de bun venit
  100% până la €/100 $ + 100 rotiri bonus, primul bonus de depozit
  +18 | Jucători noi
 • 777 Stakes Cazinou
  Metode de depozit:
  Paysafe CardNetellerVisaTrustlyBank Wire Transfer
  și altele...
  Rating
  9.4
  Bonus de bun venit
  Bonus de depozit al cazinoului - până la 100 x 4 în bonusuri în numerar
  +18 | Jucători noi
 • Maria Cazinou
  Metode de depozit:
  iDEALewireNetellerDiners Club InternationalBank Wire Transfer
  și altele...
  Rating
  9.6
  Bonus de bun venit
  100% până la 300 USD
  +18 | Jucători noi
 • Lincoln Cazinou
  Metode de depozit:
  SkrillVisaNetellerSkrillSofort
  și altele...
  Rating
  9.1
  Bonus de bun venit
  70 de rotiri gratuite în valoare de 80 USD pentru tine!
  +18 | Jucători noi
 • IVI Cazinou
  Metode de depozit:
  VisaPerfect MoneyEthereumDiners Club InternationalInterac
  și altele...
  Rating
  9.8
  Bonus de bun venit
  200% până la 300 USD
  +18 | Jucători noi

Skrill ca metodă de depozitare a cazinourilor: pro și contra

Cuprins

Dacă sunteți un jucător de cazinou avid, știți că depunerea de bani poate fi o problemă. Aveți nevoie de o metodă rapidă, sigură și ușor de utilizat. Skrill este o astfel de metodă care a devenit din ce în ce mai populară în rândul jucătorilor de cazinou online. În acest articol, vom arunca o privire mai atentă asupra Skrill ca metodă de depozit a cazinourilor și vom evalua pro și contra contractului în comparație cu alte opțiuni de plată.

Avantajele utilizării Skrill ca metodă de depozit a cazinoului

Sigur și sigur: Skrill este un furnizor de servicii de portofel electronic de renume. Utilizează o tehnologie robustă de criptare pentru a se asigura că datele financiare ale jucătorilor sunt sigure.

Tranzacții rapide: Depozitele făcute cu Skrill sunt aproape instantanee. Acest lucru înseamnă că veți obține imediat fondurile dvs. în contul dvs. de cazinou și puteți începe să jucați imediat jocurile preferate.

Acceptat la scară largă: Skrill este acceptat pe scară largă de mai multe cazinouri online din întreaga lume. Aceasta înseamnă că puteți finanța rapid contul dvs. de cazinou fără să vă faceți griji cu privire la restricții sau limitări.

 • Taxe mici: Skrill oferă rate reduse de tranzacție în comparație cu alte metode de plată. Va trebui să plătiți doar un procent mic din suma de depozit la cazinou.
 • Oferte bonus: Unele cazinouri online oferă bonusuri exclusive atunci când jucătorii folosesc Skrill ca metodă de depozit.

Dezavantaje ale utilizării Skrill ca metodă de depozit a cazinoului

Limită de retragere: Majoritatea cazinourilor online impun o limită de retragere la tranzacțiile Skrill. Acest lucru înseamnă că puteți retrage o anumită sumă de bani simultan și poate dura mai mult timp pentru a vă reveni fondurile în contul dvs. Skrill.

Proces de verificare: Ca toate metodele de plată de renume, Skrill solicită jucătorilor să -și verifice identitatea. Aceasta înseamnă că, înainte de a putea depune bani în contul dvs. de cazinou, va trebui să suferiți un proces de verificare care implică de obicei trimiterea de documente precum facturile de utilități sau ID-uri emise de guvern.

Taxa de conversie a monedei: Dacă jucați la un cazinou online care acceptă o monedă diferită de Skrill, va trebui să plătiți o taxă de conversie. Această taxă poate varia de la cazinou la cazinou și poate mânca în mod semnificativ în câștigurile tale.

Cum Skrill se ridică împotriva altor opțiuni de plată

Skrill este o opțiune excelentă pentru jucătorii de cazinou online care caută o metodă de plată rapidă, sigură și acceptată pe scară largă. În comparație cu alte porții electronice, cum ar fi PayPal și Neterler, Skrill oferă taxe de tranzacție mai mici și o acceptare mai extinsă. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei metode de plată cu limite de retragere mai mari, opțiunile bancare, cum ar fi cardurile de credit sau transferurile bancare pot fi o alegere mai bună.

 • Carduri de credit: Dacă aveți un card de credit, aceasta este o opțiune excelentă pentru depunerea de bani în contul dvs. de cazinou. Veți avea o limită de retragere mai mare și mai puține cercuri de verificare pentru a trece. Cu toate acestea, puteți suporta rate de dobândă ridicată și taxe de avans în numerar cu depozite de carduri de credit.
 • Transferuri bancare: Transferurile bancare sunt o opțiune populară pentru depunerea sumelor mari de bani în contul dvs. de cazinou. Veți avea limite de retragere mai mari și nu veți fi supuse unor taxe de tranzacție. Cu toate acestea, transferurile bancare pot dura câteva zile până la proces, ceea ce poate fi un dezavantaj semnificativ dacă doriți să începeți să jucați imediat.

Concluzie

Skrill este o opțiune excelentă pentru jucătorii de cazinou online care caută o metodă de plată rapidă, sigură și acceptată pe scară largă. Taxele sale reduse de tranzacție și bonusurile exclusive îl fac o alegere atractivă atât pentru jucătorii cu experiență, cât și pentru cei noi. Cu toate acestea, limita de retragere și procesul de verificare pot fi un dezavantaj pentru unii jucători. În cele din urmă, alegerea metodei de plată depinde de nevoile și preferințele dvs. ca jucător.

Skrill Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este Skrill?

Skrill este un sistem de plată online care permite utilizatorilor să efectueze tranzacții online securizate, inclusiv depozite și retrageri la cazinourile online.

Skrill este o metodă de plată sigură de utilizat la cazinourile online?

Da, Skrill este o metodă de plată foarte sigură de utilizat la cazinourile online. Utilizează protocoale de criptare și securitate de înaltă calitate pentru a proteja informațiile financiare și personale sensibile ale utilizatorilor.

Pot folosi Skrill pentru a face depozite și retrageri la cazinourile online?

Da, puteți utiliza Skrill atât pentru a face depozite, cât și pentru retrageri la cazinourile online. Este una dintre cele mai acceptate metode de plată din industria jocurilor de noroc online.

Cum creez un cont Skrill?

Puteți crea un cont SKRILL vizitând site -ul lor oficial sau descărcând aplicația lor pe smartphone -ul dvs. Urmați pașii necesari, iar contul dvs. va fi în funcțiune în cel mai scurt timp.

Există o taxă pentru utilizarea Skrill la cazinourile online?

Poate exista o mică taxă de tranzacție pentru utilizarea Skrill, în funcție de cazinoul online pe care îl utilizați. Cu toate acestea, majoritatea cazinourilor online nu percep o taxă pentru utilizarea Skrill ca metodă de plată.

Pot să -mi retrag câștigurile cazinourilor folosind Skrill?

Da, vă puteți retrage câștigurile cazinoului folosind Skrill. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că cazinoul online pe care îl utilizați permite Skrill ca metodă de retragere.

Există limite la suma pe care o pot depune sau retrage folosind Skrill?

Da, pot exista limite la suma pe care o puteți depune sau retrage folosind Skrill la cazinourile online. Aceste limite pot varia în funcție de cazinoul online pe care îl utilizați, precum și de starea contului Skrill.

Cât timp durează până la finalizarea unui depozit SKRILL sau de retragere?

Depozitele și retragerile Skrill sunt de obicei procesate instantaneu. Cu toate acestea, unele cazinouri online pot dura până la 24 de ore pentru a prelucra retragerile Skrill. Este important să consultați cazinoul online pe care îl utilizați pentru a înțelege timpii lor de procesare specifici.