UKash Cazinou

UKash Cazinou

 • 3Dice Cazinou
  Metode de depozit:
  NetellerChequePaysafe CardBank Wire TransferMasterCard
  și altele...
  Rating
  9.4
  Bonus de bun venit
  200% până la 200 USD
  +18 | Jucători noi
 • Vegas Days Cazinou
  Metode de depozit:
  SkrillVisaMasterCardSkrillNeteller
  și altele...
  Rating
  9.5
  Bonus de bun venit
  200% până la 400 USD
  +18 | Jucători noi
 • Coral Cazinou
  Metode de depozit:
  MasterCardMaestroVisa DebitPayPalPayPal
  și altele...
  Rating
  9.9
  Bonus de bun venit
  100% până la 300 USD
  +18 | Jucători noi
 • Gibson Cazinou
  Metode de depozit:
  UseMyBankNetellerSkrillNetellerUkash
  și altele...
  Rating
  9.2
  Bonus de bun venit
  100% până la 200 USD
  +18 | Jucători noi
 • Slots Jackpot Cazinou
  Metode de depozit:
  SkrillMasterCardNetellerECO CardUkash
  și altele...
  Rating
  9.1
  Bonus de bun venit
  150% până la 500 USD
  +18 | Jucători noi

Avantajele Ukash ca metodă de depozit și retragere a cazinourilor

Cuprins

Deoarece cazinourile online continuă să crească în popularitate, la fel și nevoia de metode de plată sigure și sigure. Ukash este o opțiune din ce în ce mai populară pentru jucătorii care doresc să depună și să retragă fonduri rapid și ușor. În acest articol, vom arunca o privire mai atentă asupra beneficiilor UKASH ca metodă de plată a cazinourilor, precum și câțiva factori de luat în considerare înainte de a utiliza acest serviciu.

Ce este ukash?

Ukash este o metodă de plată electronică care permite utilizatorilor să achiziționeze vouchere sau carduri preplătite cu numerar în locații de vânzare cu amănuntul sau online. Aceste vouchere pot fi apoi utilizate pentru a face achiziții sau depozite online, fără a fi nevoie de un cont bancar sau un card de credit. Voucherele ukash pot fi utilizate la o varietate de comercianți online, inclusiv cazinouri online, site -uri de pariuri sportive și săli de poker.

 • Anonimat: Unul dintre principalele avantaje ale utilizării UKASH pentru depozitele de cazino este anonimatul pe care îl oferă. Deoarece voucherele UKASH pot fi achiziționate cu numerar, jucătorii pot depune depozite fără a -și dezvălui identitatea. Acest lucru poate fi deosebit de atrăgător pentru jucătorii care sunt preocupați de confidențialitate și securitate.
 • Securitate: UKASH este o metodă sigură și sigură de plată. Spre deosebire de cardurile de credit sau transferurile bancare, jucătorii nu sunt obligați să furnizeze informații personale sau financiare atunci când utilizează vouchers UKASH. În plus, UKASH folosește un cod unic de 19 cifre pentru fiecare voucher, care trebuie introdus corect pentru a face o achiziție sau un depozit. Acest lucru asigură că numai persoana care are voucherul îl poate folosi.
 • Simplitate: Ukash este o metodă de plată simplă și simplă. Odată ce un jucător a achiziționat un voucher, trebuie pur și simplu să introducă codul unic de 19 cifre atunci când face un depozit la un cazinou online. Nu este necesar să creați un cont sau să furnizați informații suplimentare.
 • Disponibilitate: Voucherele ukash pot fi achiziționate în mii de locații de vânzare cu amănuntul din întreaga lume, inclusiv magazine, benzinării și magazine de convenții. În plus, utilizatorii pot achiziționa vouchere online folosind cardul de credit sau debit.
 • Retrageri: Pe lângă faptul că sunt utilizate pentru depozite, unele cazinouri online permit jucătorilor să retragă fonduri folosind UKASH. Aceasta poate fi o opțiune convenabilă pentru jucătorii care nu au un cont bancar sau preferă să nu folosească carduri de credit.

Factori de luat în considerare

În timp ce Ukash oferă multe beneficii ca metodă de plată a cazinourilor, există câțiva factori de luat în considerare înainte de a utiliza acest serviciu. În primul rând, voucherele ukash expiră după o perioadă stabilită de timp, de obicei șase luni. Aceasta înseamnă că jucătorii trebuie să -și folosească voucherele în acest interval de timp sau să riscă să -și piardă fondurile.

În plus, nu toate cazinourile online acceptă UKASH ca metodă de plată. Înainte de a se înscrie cu un cazinou online, jucătorii ar trebui să verifice pentru a se asigura că Ukash este acceptat. De asemenea, este demn de remarcat faptul că unele cazinouri pot percepe o taxă pentru utilizarea UKASH, astfel încât jucătorii ar trebui să fie conștienți de eventualele taxe înainte de a face un depozit.

Concluzie

În rezumat, UKASH este o metodă de plată excelentă pentru jucătorii de cazinou online care caută un mod sigur, anonim și convenabil de a depune și retrage fonduri. Deși există câțiva factori de luat în considerare înainte de a utiliza Ukash, în general, este o metodă fiabilă și de încredere pentru jucătorii din Marea Britanie și nu numai.

UKash Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este ukash?

Ukash este un sistem de voucher preplătit care vă permite să depuneți fonduri în contul dvs. de cazinou online, fără a dezvălui informații financiare personale.

Cum cumpăr un voucher ukash?

Puteți achiziționa un voucher ukash la orice magazin de vânzare cu amănuntul participant. Pur și simplu plătiți numerar pentru voucher și primiți un cod unic care poate fi răscumpărat pentru fonduri la un cazinou UKASH.

Pot folosi ukash pentru a retrage câștigurile?

Nu, din păcate, Ukash poate fi folosit doar pentru a face depozite. Va trebui să utilizați o altă metodă de retragere, cum ar fi transferul bancar sau cecul pentru a vă retrage câștigurile.

Care sunt taxele asociate cu utilizarea UKASH?

Nu există taxe asociate cu achiziționarea sau utilizarea unui voucher UKASH. Cu toate acestea, unele cazinouri pot percepe o taxă pentru utilizarea UKASH ca metodă de depozit.

Ukash este o metodă de depozit sigură și sigură?

Da, UKASH este o metodă de depozit extrem de sigură, deoarece nu necesită să dezvăluiți oricare dintre informațiile dvs. financiare. Detaliile dvs. personale și financiare sunt protejate în permanență.

Pot combina mai multe vouchere UKASH pentru un depozit mai mare?

Da, majoritatea cazinourilor vă permit să combinați mai multe vouchere Ukash pentru un depozit mai mare. Pur și simplu introduceți codurile pentru fiecare voucher atunci când faceți depozitul.

Cât de repede va fi procesată depozitul meu ukash?

Depozitul dvs. UKASH ar trebui să fie procesat instantaneu, permițându -vă să începeți să jucați imediat jocurile preferate de cazinou.

Pot folosi ukash dacă nu sunt din Marea Britanie?

Da, UKASH este disponibil pentru utilizare în multe țări din întreaga lume. Cu toate acestea, disponibilitatea poate varia în funcție de locația dvs.