Vipps Cazinou

Vipps Cazinou

 • Cea mai buna oferta
  Playamo Cazinou
  Metode de depozit:
  Yandex MoneyTetherEthereumSticPaySkrill
  și altele...
  Rating
  9.1
  Bonus de bun venit
  100% până la 250 € + 100 rotiri bonus
  +18 | Jucători noi
 • Fortune Panda Cazinou
  Metode de depozit:
  LitecoinBitcoinMiFinityiDebitMasterCard
  și altele...
  Rating
  9.9
  Bonus de bun venit
  100% până la 200 € + 50 rotiri gratuite
  +18 | Jucători noi
 • High Country Cazinou
  Metode de depozit:
  Prepaid Gift CardTetherCourier CheckDirect Bank TransferBitcoin
  și altele...
  Rating
  9.7
  Bonus de bun venit
  500% până la 2500 USD +numerar înapoi: 50%
  +18 | Jucători noi
 • Comix Cazinou
  Metode de depozit:
  ZimplerEcoPayzAstroPay DirectVisaBitcoin
  și altele...
  Rating
  9.3
  Bonus de bun venit
  150% până la 500 USD
  +18 | Jucători noi

Vipps ca metodă de depozitare a cazinourilor: pro și contra

Cuprins

VIPPS este o aplicație de plată mobilă utilizată pe scară largă în Norvegia. Acesta a fost fondat de un grup de bănci norvegiene în 2015 și de atunci a devenit aplicația de plată numărul unu din țară, cu peste trei milioane de utilizatori. VIPPS oferă o modalitate rapidă și ușoară de a transfera bani, de a plăti facturile și facturile și de a cumpăra bunuri și servicii, inclusiv depozite online de cazinouri.

Beneficiile utilizării VIPPS ca metodă de depozit a cazinoului

1. Tranzacții sigure și sigure

Unul dintre principalele avantaje ale utilizării VIPPS ca metodă de depozit a cazinourilor este securitatea. VIPPS folosește o tehnologie avansată de criptare și detectare a fraudei, ceea ce o face extrem de sigură. În plus, deoarece este legat de contul dvs. bancar, tranzacțiile sunt monitorizate îndeaproape de banca dvs., adăugând un strat suplimentar de protecție împotriva fraudei.

2. Depozite și retrageri mai rapide

Vipps este cunoscut și pentru tranzacțiile sale rapide. Depozitele care folosesc vipps la cazinourile online sunt instantanee, ceea ce înseamnă că jucătorii pot începe să joace imediat. Retragerile prin VIPPS sunt, de asemenea, procesate rapid, cu fonduri lovind de obicei contul dvs. în termen de 24 de ore.

3. comoditate

Utilizarea VIPPS ca metodă de depozit a cazinoului este, de asemenea, incredibil de convenabilă. Tot ce aveți nevoie este dispozitivul dvs. mobil cu aplicația VIPPS instalată pentru a finaliza o tranzacție. Nu este nevoie să vă înregistrați la un terț furnizor, să vă amintiți detaliile de conectare sau să vă faceți griji cu privire la completarea unor forme lungi și obositoare.

 • +VIPPS este disponibil 24/7, astfel încât să puteți face un depozit în orice moment al zilei sau al nopții.
 • +Vipps este intuitiv și ușor de utilizat. Introduceți suma dorită și confirmați plata cu pinul VIPPS.
 • +VIPPS nu percepe nicio taxă pentru efectuarea depozitelor sau retragerilor de pe site -urile de jocuri.
 • +VIPPS acceptă mai multe monede, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la taxele de schimb valutar atunci când depuneți fonduri.

Dezavantajele utilizării VIPPS ca metodă de depozit de cazinou

1. Disponibilitate limitată

Cel mai mare dezavantaj al utilizării VIPPS ca metodă de depozit a cazinourilor este disponibilitatea limitată. În prezent, este acceptat doar la o mână de cazinouri online, în mare parte cele care se ocupă de jucătorii norvegieni. Dacă sunteți un jucător internațional, este posibil să vă luptați să găsiți un cazinou online care să accepte VIPPS ca metodă de plată.

2. Limitele de depozit

Un alt dezavantaj este faptul că VIPPS are limite de depozit relativ mici. Acest lucru se datorează faptului că VIPPS se adresează în principal plăților consumatorilor, nu tranzacțiilor cu volum mare, precum cele văzute în cazinourile online. Suma maximă a depozitului pentru VIPPS este de 20.000 NOK, care este în jur de 2.000 € sau 2.400 USD pe zi.

Concluzie

Vipps este un mod convenabil, sigur și rapid de a depune și retrage bani din cazinourile online. În timp ce disponibilitatea sa este limitată, iar limitele de depozit sunt relativ scăzute, VIPPS este încă o metodă populară de plată pentru jucătorii din Norvegia care caută o modalitate fără probleme de a face depozite de jocuri.

Cu toate acestea, dacă VIPPS nu este disponibil în țara dvs. sau găsiți limitele de depozit prea restrictive, există o mulțime de alte metode de plată din care să alegeți. De la carduri de credit și debit până la porții electronici, transferuri bancare și carduri preplătite, cazinourile online oferă o gamă largă de opțiuni de plată pentru a se potrivi nevoilor fiecărui jucător.

Vipps Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este Vipps?

VIPPS este o aplicație de plată mobilă și transfer de bani care permite utilizatorilor să efectueze plăți și să transfere bani direct din conturile lor bancare.

Pot folosi vipps pentru a depune la cazinourile online?

Da, unele cazinouri online din Norvegia acceptă VIPPS ca metodă de plată. Verificați opțiunile de plată ale cazinoului pentru a vedea dacă VIPPS este disponibil.

Vipps este o metodă de plată sigură?

Da, VIPPS folosește funcții de securitate la nivel de bancă pentru a proteja informațiile personale și financiare ale utilizatorilor. În plus, tranzacțiile sunt verificate folosind fie o scanare de amprentă, fie un cod PIN.

Există taxe pentru a utiliza Vipps pentru a depune la cazinourile online?

Depinde de politicile cazinoului. Unele cazinouri pot percepe o taxă mică pentru utilizarea VIPPS, în timp ce altele pot să nu.

Care este suma minimă și maximă pe care o pot depune folosind VIPPS la un cazinou online?

Sumele minime și maxime de depozit variază în funcție de cazinou. Verificați opțiunile de plată ale cazinoului pentru a vedea care sunt limitele.

Cât durează ca depozitul meu VIPPS să fie creditate în contul meu de cazinou?

Depozitele VIPPS sunt de obicei procesate instantaneu, așa că ar trebui să vedeți banii în contul dvs. de cazinou în câteva minute.

Pot să -mi retrag câștigurile cazinourilor folosind VIPPS?

Nu, VIPPS este disponibil doar ca metodă de depozit la cazinourile online. Va trebui să alegeți o metodă de retragere diferită, cum ar fi transferul bancar sau un portofel electronic.

Pot folosi vipps pentru a depune la cazinourile internaționale online?

Nu, VIPPS este disponibil doar în Norvegia. Dacă jucați la un cazinou online internațional, va trebui să alegeți o metodă de plată diferită care să fie disponibilă în țara dvs.