Epoch Cazinou

Epoch Cazinou

 • Old Havana Cazinou
  Metode de depozit:
  VisaMoney OrderACHMoney OrderNeteller
  și altele...
  Rating
  9.9
  Bonus de bun venit
  250% până la 1.000 USD
  +18 | Jucători noi
 • Red Stag Cazinou
  Metode de depozit:
  NetellerSofortChequeBank Wire TransferSkrill
  și altele...
  Rating
  9.8
  Bonus de bun venit
  100% până la 300 USD
  +18 | Jucători noi
 • Vegaz Cazinou
  Metode de depozit:
  TrustlyLitecoinSkrillRapid TransferBitcoin
  și altele...
  Rating
  9.2
  Bonus de bun venit
  100% până la 300 € + 50 rotiri bonus
  +18 | Jucători noi

Epoch ca metodă de depozit a cazinourilor - tot ce trebuie să știți

Cuprins

Industria jocurilor de noroc online a fost martorul unei transformări extraordinare în ultimii ani, cu noi cazinouri online răsărit în fiecare zi. Una dintre preocupările majore pentru jucătorii de cazinou online este cum să depună fonduri în contul lor de cazinou pentru a începe să joace și cum să -și retragă câștigurile după ce au jucat. Acest articol va discuta despre epocă ca metodă de depozit a cazinourilor și valoarea acestuia atât ca metodă de depozit cât și de retragere pe care jucătorii de cazinou online o pot utiliza.

Ce este Epoch?

Epoch este o companie de procesare a plăților online care oferă o platformă pentru întreprinderi și persoane fizice să efectueze și să primească plăți. Epoch funcționează de peste 20 de ani și se angajează să ofere soluții de plată pentru întreprinderi și persoane fizice la nivel mondial. Compania are sediul în Santa Monica, California și servește clienți în peste 190 de țări din întreaga lume.

Utilizarea Epochului ca metodă de depozit a cazinoului

Epoch oferă o platformă ușor de utilizat pe care jucătorii de cazinou online o pot utiliza pentru a-și finanța contul de cazinou. Pentru a utiliza Epoch ca metodă de depozit al cazinoului, jucătorii trebuie să creeze mai întâi un cont EPOCH, care durează doar câteva minute. Odată ce contul Epoch este înființat, jucătorii își pot finanța contul folosind cardul de credit sau debit, debit direct sau transfer bancar. Fondurile vor fi disponibile imediat în contul jucătorului și pot fi utilizate pentru a face depozite în contul lor de cazinou.

 • Epoch are o limită mare de depozit: Epoch are o limită zilnică ridicată de depozit, ceea ce o face o metodă ideală de plată pentru role mari care doresc să -și finanțeze contul de cazinou cu o sumă mare de bani.
 • Epoch are un timp de procesare rapid: spre deosebire de alte metode de plată care durează câteva zile pentru a prelucra plățile, timpul de procesare al Epoch este rapid, iar fondurile sunt disponibile în contul jucătorului aproape imediat.
 • Epoch oferă o platformă de plată sigură: Epoch folosește tehnologia de criptare standard pentru industrie pentru a-și asigura platforma, ceea ce asigură că informațiile și fondurile jucătorilor sunt sigure și sigure.

Utilizarea Epochului ca metodă de retragere a cazinourilor

Epoch nu este doar o metodă de depozit a cazinoului. Jucătorii pot folosi, de asemenea, Epoch pentru a -și retrage câștigurile din contul lor de cazinou. Pentru a se retrage folosind Epoch, jucătorii trebuie să se asigure mai întâi că au făcut cel puțin un depozit folosind Epoch. După ce au făcut acest lucru, pot solicita o retragere folosind Epoch, iar fondurile lor vor fi trimise direct în contul lor de epoch.

Jucătorii își pot retrage fondurile din contul lor de epocă folosind diferite metode de retragere, cum ar fi transferul bancar sau cecul. Timpul de retragere folosind Epoch este rapid, iar jucătorii își primesc de obicei fondurile în câteva zile.

 • Epoch are o taxă de retragere scăzută: Epoch percepe o taxă scăzută pentru retrageri, ceea ce o face o metodă de retragere ideală pentru jucătorii care doresc să își mențină costurile de tranzacție scăzute.
 • Epoch are o rețea largă de opțiuni de retragere: Epoch oferă jucătorilor o gamă largă de opțiuni pentru a -și retrage fondurile, cum ar fi transferul bancar sau cecul, ceea ce face ușor pentru jucători să acceseze câștigurile lor.
 • Epoch oferă o platformă de retragere sigură: la fel ca platforma sa de depozit, Epoch folosește tehnologia de criptare standard standard pentru a-și asigura platforma de retragere, asigurându-se că informațiile și fondurile jucătorilor sunt sigure și sigure.

Concluzie

Epoch este o soluție de plată fiabilă și sigură pe care jucătorii de cazinou online o pot utiliza atât pentru depozitele de cazino, cât și pentru retrageri. Oferă jucătorilor o platformă rapidă, ușor de utilizat și sigură pentru a-și tranzacționa fondurile de cazino. Cu limita mare de depozit, taxa de retragere scăzută și o gamă largă de opțiuni de retragere, Epoch este o soluție ideală de plată pentru toți jucătorii de cazinou online.

Epoch Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este Epoch?

Epoch este un serviciu de procesare a plăților online care permite clienților să efectueze plăți în siguranță și rapid.

Pot folosi epocă pentru a depune fonduri în contul meu de cazinou?

Da, multe cazinouri online acceptă epoca ca metodă de depunere. Puteți găsi o listă de cazinouri care acceptă epoca pe site -ul lor.

Epoch este sigur?

Da, Epoch este un serviciu sigur de procesare a plăților. Ei folosesc tehnologia de criptare pentru a proteja informațiile și tranzacțiile clienților. Compania este, de asemenea, conform PCI, ceea ce înseamnă că mențin un standard ridicat de securitate a datelor.

Cum folosesc epoca pentru a depune fonduri în contul meu de cazinou?

Pentru a utiliza Epoch ca metodă de depozit, va trebui să o selectați din opțiunile de plată ale cazinoului și să urmați instrucțiunile furnizate. Va trebui să introduceți detaliile contului dvs. Epoch și suma pe care doriți să o depuneți. Fondurile vor fi transferate în contul dvs. de cazinou aproape imediat.

Există o taxă atunci când utilizați epocă pentru a depune fonduri în contul meu de cazinou?

Epoch nu percepe nicio taxă pentru utilizarea serviciului lor. Cu toate acestea, cazinourile online pot percepe taxe de procesare, deci este mai bine să consultați cazinoul înainte de a face un depozit.

Care este suma minimă și maximă pe care o pot depune folosind epoca?

Suma minimă și maximă pe care o puteți depune folosind epoca va varia în funcție de cazinou. De obicei, puteți găsi aceste informații pe site -ul cazinoului sau contactând asistența pentru clienți.

Pot retrage fonduri din contul meu de cazinou folosind Epoch?

Unele cazinouri online permit retrageri folosind Epoch. Cu toate acestea, acest lucru nu poate fi disponibil la toate cazinourile. Este recomandat să verificați opțiunile de retragere ale cazinoului înainte de a face un depozit folosind Epoch.

Ce se întâmplă dacă întâlnesc probleme folosind Epoch la cazinoul online?

Dacă întâmpinați probleme folosind Epoch ca metodă de depozit, puteți contacta echipa lor de asistență pentru clienți. Sunt disponibile 24/7 și vă pot ajuta cu problemele pe care le puteți avea.