Swisscom Cazinou

Swisscom Cazinou

 • Gibson Cazinou
  Metode de depozit:
  UseMyBankNetellerSkrillNetellerUkash
  și altele...
  Rating
  9.2
  Bonus de bun venit
  100% până la 200 USD
  +18 | Jucători noi
 • Indio Cazinou
  Metode de depozit:
  Bank DraftBank Wire TransferNetellerNetellerVisa
  și altele...
  Rating
  9.7
  Bonus de bun venit
  100% până la 300 USD
  +18 | Jucători noi
 • Rembrandt Cazinou
  Metode de depozit:
  QIWIMultibancoNetellerQIWIBank Wire Transfer
  și altele...
  Rating
  9.1
  Bonus de bun venit
  200% până la 1.000 USD + 100 de linii pe orice joc de cazinou + bilet la noul nostru turneu de jucători
  +18 | Jucători noi
 • bCasino Cazinou
  Metode de depozit:
  SkrillEcoPayzPaysafe CardMasterCardSiru Mobile
  și altele...
  Rating
  9.8
  Bonus de bun venit
  100% până la 500 € + 50 Bonus Spins, 1st Deposit Bonus
  +18 | Jucători noi

Swisscom CA Metoda de Depunere în Cazinouri online

Cuprins

On CĂUTAREA UNEI METODE FIABILE DE DEPUMERE ON CAZINOURILE ONLINE, MULțI JUCĂTORI SE E ENTORC CĂTRE SWISSCOM, UNA Dintre cele mai Mai Mari Companii de Telecomunicații Din Elveția. Serviciile Swisscom Sunt Utilizate de Milioane de Oameni Di întreaga țaraț, ceea ce face ca această metodode sĂ fie foarte populară în lumea jocurilor de noroc.

DacĂ ești în căutarea unei modalități sigure și rapide de a depune bani în contul tău de cazino, elwisscom poate fi opțunea perfecți pentru tine. IATĂ CE TREBUIE SĂI șTII DESPRE ACESTĂ METODĂ DE PLATĂ șI DESPRE AVANTAJELE VÂNZĂRI.

Avantajele UtilizĂrii Swisscom CA Metodoto de Depunere În Cazinouri online

Swisscom este Una dintre celeb Mai Sigure Metode de PlatĂ ATUNCI CÂND Vine Vorba de Jocurile de Noroc Online. Deoarece Serviciul este Operat de O Companie de Telecomunicații, Poți fi Sigur CĂ Tranzacțiile Tale Vor Fi Protejate de celeb Mai înalte niveluri de securitate și confidențialite. Nu este Necesaraui ADĂugarea UNUI Card de Credit La Contul TĂU DE JOC, FAPT CE POATE FI ARFANTAJOS PENTRU CEI CEI ÎșI DOREC SE EVITE ACHIZIțIONAREA DE CĂRțI DE Credit.

O AlTĂ Mare Avantaj A UtilizĂrii Swisscom în Cazinouri online este Faptul CĂPUNERILE SUNT PROCESATE INSTANTENEU șI CĂ NU EXISTĂ ASCUNSE SAU COMISIOANE. Acest Lucru înseamnĂ CĂ POțI începe sĂ JOCI IMEDIAT DUPĂ CE FACI O DEPUMERE, FĂRĂ A TREBUI SĂ AșTEPțI TIMP DE PCOCESAREA SAU SĂ PLĂTEșTI COSTURI SUPLIMARE. De Asemenea, Procesul de Retragere Este de Asemenea Rapid și Ușor, de Obicei Mai Rapid Decât CU ALTE METODE DE PLATĂ DEPONIBILE ÎN CAZINOURI ONLINE.

 • • depuneri rapide și sigure
 • • FĂRĂ taxa de procese
 • • Nu este NecesarĂ ADĂGAREA UNUI CARD DE Credit
 • • retrageri rapide și ușoare

Cum SĂ FOLOSEșTI SWISSCOM CA METODĂ DE DEPUMERE ÎN CAZINOURI

Pentru a Face o Depunere în Cazinouri Online Cu Ajutorul Swisscom, Trebuie SĂ AI UN CONT Activ de Joc și Unul de Servicii de Telefonie MobilĂ sau FIXĂ - -ANN CADRUL COMPOSTE SWISSCOM. IN General, majoritatea cazinourilor AcceptĂ ACEASTĂ MODALITATE DE PLATĂ, IAR POCESUL DE DEPUMERE ESTE DE OBICEI LA FEL DE SIMPLU CA șI ÎN CAZUL ALTOR OPțIUNI DE PLATĂ.

Când ești pregătit să faci o depunere, trebuie să selecttezi swisscom ca metodi de plati, să alegi suma pe îngrijire dorești să o depui și să urmezi instructțiunile pe ecran pentru a completa tranzacția. După ce depunerea a fost procesată, banii vor fi disponiibili în contul tău de joc imediat, astfel încât poți începe so joci imediat.

Cazinourile Care acceptă Swisscom ca Metodoto de Depunere

Swisscom Este acceptat ca Metodoto de PlatĂ în Multe Dintre celeb mai populare Cazinouri online Din întreaga Lume. Daci te afli în căutarea unui cazino online îngrijire SĂ accepte această metode, verificarea Cu Atenție opțiunile Disponibil aynainte de a te îngistra la un site de jocuri de noroc. De Asemenea, AsigurĂ-te CĂ JOCI LA UN CAZINO DE ENCREREDERE șI LICENțIAT, PENTRU A FI Sigur CĂ VEI PRIMI CâșTIGURILE TALE EN MOD CORECT șI CĂ TRANZACțIILE SUNT PROTTEJATE DE CELA MAI ENALTE NELLURI DEILE.

 • • Majoritea Cazinourilor online

Concluzie

Daca îți dorești să joci la un cazino online și dorești o metodoto de plati rapid, sigură și ușoaraț, elwisscom poate fi alegerea perfectă pentru tine. AceastĂ Metododi de PlatĂ OFERĂ nu numai tranzacții rapide și sigure, dar și procese de retragere imedied și fĂRĂ. Asigură-te cĂ JOCI LA UN CAZINO ONLINE DE ELNCREREDERE șI CĂ-VEDERE TERMENII șI CONDIțIILE SWISSCOM șI VEI FI PREGĂTIT SĂ TE BUCURI DE DEFERENțA DE JOC DE NEUITAT.

Swisscom Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este Swisscom?

Swisscom este o companie de telecomunicații cu sediul în Elveția, care oferă diverse servicii, inclusiv mobil, linie fixă, internet și televiziune digitală. Este, de asemenea, o metodă de plată care poate fi utilizată pentru a depune fonduri în contul dvs. de cazinou.

Cum pot folosi Swisscom pentru a depune fonduri?

În primul rând, trebuie să selectați Swisscom ca metodă de plată și să introduceți suma pe care doriți să o depuneți. Apoi, veți fi redirecționat către site -ul Swisscom unde trebuie să introduceți numărul dvs. de telefon mobil și să confirmați depozitul. Suma va fi adăugată în contul dvs. de cazinou și va fi dedusă din factura telefonului mobil.

Swisscom este o metodă de plată sigură de utilizat în cazinourile online?

Da, Swisscom este o metodă de plată sigură și sigură, deoarece folosește tehnologii puternice de criptare pentru a asigura confidențialitatea și integritatea tranzacțiilor dvs. Mai mult, este reglementat și de Autoritatea de Supraveghere a pieței financiare elvețiene (FINMA), care asigură că respectă toate standardele de securitate necesare.

Există taxe asociate cu utilizarea Swisscom?

Nu, nu există taxe asociate cu utilizarea Swisscom pentru a depune fonduri în contul dvs. de cazinou. Cu toate acestea, puteți fi taxat de furnizorul dvs. de telefonie mobilă pentru utilizarea serviciilor SMS Premium.

Care este suma minimă și maximă de depozit pe care o pot face folosind Swisscom?

Suma minimă și maximă de depozit poate varia în funcție de cazinoul la care joci. Cu toate acestea, valoarea minimă obișnuită a depozitului este CHF 1, iar valoarea maximă a depozitului este CHF 300 pentru depozitele Swisscom.

Pot să -mi retrag câștigurile folosind Swisscom?

Nu, Swisscom nu poate fi folosit pentru a vă retrage câștigurile. Va trebui să selectați o metodă de plată diferită, cum ar fi transferul bancar, porțile electronice sau cardurile de credit/debit pentru a vă retrage fondurile din cazinou.

Cât durează ca depunerea să reflecte în contul meu de cazinou?

Depozitul ar trebui să reflecte în contul dvs. de cazinou aproape instantaneu după ce confirmați depozitul pe site -ul Swisscom. Cu toate acestea, acest lucru poate varia în funcție de timpii de procesare ale cazinoului.

Swisscom este disponibil pentru toți jucătorii?

Nu, Swisscom este disponibil doar pentru jucătorii care au un număr de telefon mobil elvețian și sunt înregistrați la un operator de rețea mobilă elvețiană, cum ar fi Swisscom, Salt sau Sunrise.