InstaDebit Cazinou

InstaDebit Cazinou

 • Wolfy Cazinou
  Metode de depozit:
  EthereumGiroPayLitecoinSofortinstaDebit
  și altele...
  Rating
  9.5
  Bonus de bun venit
  100% până la 300 €, primul bonus de depozit
  +18 | Jucători noi
 • CasinoChan Cazinou
  Metode de depozit:
  EthereumBitcoinTetherLitecoinNeosurf
  și altele...
  Rating
  9.1
  Bonus de bun venit
  100% până la 300 USD + 100 rotiri bonus
  +18 | Jucători noi
 • All Star Slots Cazinou
  Metode de depozit:
  EcoPayzMaestroNetellerChequeVisa Electron
  și altele...
  Rating
  9.9
  Bonus de bun venit
  200% până la 300 USD
  +18 | Jucători noi
 • Exclusive Cazinou
  Metode de depozit:
  NetellerBank Wire TransferSkrillNetellerCheque
  și altele...
  Rating
  9.8
  Bonus de bun venit
  100% până la 500 USD Table Games Welcome Bonus
  +18 | Jucători noi
 • Cleopatra Cazinou
  Metode de depozit:
  Yandex MoneyMaestroAstroPay DirectLAVA paySofort
  și altele...
  Rating
  9.9
  Bonus de bun venit
  100% până la €/4.000 $, primul cazinou certificat bonus de depunere
  +18 | Jucători noi

InstadeBit ca metodă de depozit de cazinou: pro și contra

Cuprins

Când vine vorba de a face depozite online de cazinou, există multe metode de plată din care să alegeți. O opțiune care a câștigat popularitate în ultimii ani este InstadeBit. În acest articol, vom explora avantajele și dezavantajele utilizării InstadeBit pentru a vă finanța contul de cazinou online.

Ce este InstadeBit?

InstadeBit este un serviciu de porții electronice care permite utilizatorilor să efectueze plăți online sigure. A fost fondată în 2003 și are sediul în Toronto, Canada. Cu Instadebit, utilizatorii pot face depozite și retrageri la cazinourile online, precum și alți comercianți online.

Pentru a utiliza InstadeBit, utilizatorii trebuie să creeze mai întâi un cont și să -l conecteze la contul lor bancar. Apoi pot transfera fonduri între contul lor bancar și contul Instadebit și pot utiliza aceste fonduri pentru a face achiziții online.

 • Avantajele utilizării InstadeBit ca metodă de depozit a cazinoului:

1. Securitate

InstadeBit folosește măsuri avansate de securitate pentru a proteja informațiile personale și financiare ale utilizatorilor. Compania folosește criptarea SSL pentru a se asigura că toate tranzacțiile sunt sigure și confidențiale. Utilizatorii pot configura, de asemenea, autentificarea cu doi factori pentru a adăuga un strat suplimentar de securitate în conturile lor.

2. viteză

Depozitele InstadeBit sunt procesate instantaneu, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot începe să joace imediat jocurile de cazinou preferate. Retragerile sunt, de asemenea, relativ rapide, fondurile apar în mod obișnuit în conturile utilizatorilor în termen de 3-5 zile lucrătoare.

3. Taxe mici

Instadebit percepe taxe reduse pentru tranzacții, ceea ce o face o opțiune accesibilă pentru jucătorii de cazinou online. Compania nu percepe taxe pentru depozite, iar taxele pentru retrageri sunt de obicei de 2,00 USD CAD sau mai puțin.

4. Acceptare largă

Instadebit este acceptat la o gamă largă de cazinouri online, ceea ce îl face o alegere convenabilă pentru jucătorii care frecventează mai multe cazinouri. De asemenea, compania lucrează cu o varietate de bănci, ceea ce înseamnă că utilizatorii își pot conecta contul cu banca preferată.

5. Ușor de utilizat

InstadeBit este foarte ușor de utilizat, cu o interfață ușor de utilizat, care face simplă transferul de fonduri și face achiziții online. Compania oferă, de asemenea, asistență excelentă pentru clienți, cu o echipă de asistență dedicată disponibilă pentru a ajuta utilizatorii cu orice întrebări sau probleme.

 • Dezavantaje ale utilizării InstadeBit ca metodă de depozit de cazinou:

1. Disponibilitate limitată

În prezent, Instadebit este disponibil numai pentru utilizatorii din Canada, ceea ce înseamnă că jucătorii din alte țări nu pot utiliza această metodă de plată pentru a -și finanța conturile de cazinou.

2. Contul bancar necesar

Pentru a utiliza Instadebit, utilizatorii trebuie să aibă un cont bancar canadian. Este posibil să nu fie o problemă pentru jucătorii canadieni, dar ar putea fi o barieră pentru jucătorii din alte țări care nu au un cont bancar canadian.

3. Taxe de retragere

În timp ce Instadebit percepe taxe mici pentru retrageri, utilizatorii trebuie să plătească încă o taxă pentru a -și retrage fondurile. Este posibil să nu fie o problemă pentru jucătorii care retrag sume mari de bani, dar ar putea fi o problemă pentru cei care retrag sume mici frecvent.

4. Programe de recompense limitate

Unii jucători pot prefera să utilizeze metode de plată care oferă recompense sau programe de cashback. InstadeBit nu oferă în prezent niciun fel de recompense sau programe de cashback, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu pot câștiga nimic pentru utilizarea acestei metode de plată.

 • Concluzie:

Este InstadeBit alegerea potrivită pentru tine?

Instadebit poate fi o alegere excelentă pentru jucătorii canadieni care doresc să -și finanțeze conturile de cazinou online rapid, în siguranță și în mod accesibil. Cu toate acestea, este posibil să nu fie cea mai bună alegere pentru jucătorii din alte țări sau pentru jucătorii care preferă metodele de plată cu programe de recompense.

Dacă sunteți un jucător canadian care caută o metodă de plată fiabilă, ușor de utilizat, InstadeBit merită cu siguranță luată în considerare. Cu accentul său pe securitate, viteză și taxe mici, a devenit o alegere populară în rândul jucătorilor de cazinou online din Canada.

InstaDebit Cazinouri: întrebări frecvente

Ce este InstadeBit?

InstadeBit este o metodă de plată online care permite utilizatorilor să efectueze plăți online direct din contul lor bancar cu ușurință și securitate. Este acceptată pe scară largă ca metodă de plată de către majoritatea cazinourilor online.

Cum folosesc InstadeBit pentru a depune la cazinourile online?

În primul rând, asigurați -vă că cazinoul online acceptă InstadeBit ca metodă de plată. Apoi, selectați InstadeBit ca metodă de plată preferată și introduceți detaliile contului dvs. InstadeBit. În cele din urmă, confirmați tranzacția și fondurile vor fi depuse în contul dvs. de cazinou online instantaneu.

Care sunt taxele pentru utilizarea InstadeBit?

Nu există taxe percepute pentru depunerea sau retragerea din cazinourile online folosind InstadeBit. Cu toate acestea, se pot percepe taxe la încărcarea fondurilor în contul dvs. InstadeBit folosind anumite metode de plată sau când alegeți să retrageți fonduri din contul dvs. InstadeBit.

Este InstadeBit o metodă de plată sigură și sigură pentru cazinouri?

Da, InstadeBit este o metodă de plată sigură și sigură pentru cazinourile online. Ei folosesc măsuri de securitate de ultimă generație pentru a proteja confidențialitatea și securitatea informațiilor financiare ale clienților lor.

Pot folosi InstadeBit atât pentru depozite, cât și pentru retrageri la cazinourile online?

Da, puteți utiliza Instadebit atât pentru depozite, cât și pentru retrageri la cazinourile online. Cu toate acestea, nu toate cazinourile online pot oferi InstadeBit ca opțiune de retragere, așa că asigurați -vă că consultați în prealabil cazinoul.

Există o limită maximă la cât pot depune folosind InstadeBit?

Da, de obicei, există o limită maximă la cât puteți depune folosind Instadebit la cazinourile online. Cu toate acestea, această limită variază de la cazinou la cazinou, așa că asigurați -vă că verificați termenii și condițiile cazinoului pentru limita de depozit.

Cât durează depozitele să reflecte în contul meu de cazinou online folosind Instadebit?

Depozitele efectuate folosind instantaneu InstadeBit în contul dvs. de cazinou online, astfel încât să puteți începe să jucați jocurile preferate de cazinou imediat după ce faceți un depozit.

Ce se întâmplă dacă tranzacția nu reușește atunci când utilizați InstadeBit pentru a depune la cazinourile online?

Dacă tranzacția nu reușește atunci când utilizați InstadeBit pentru a depune la cazinourile online, veți fi notificat despre eșec. Puteți apoi să încercați din nou tranzacția sau să alegeți o metodă de plată diferită pentru a face un depozit de succes.